Tøysebok, etter min mening. Jeg hadde ikke lest halve boka engang før jeg skjønte hvordan den kom til å slutte, og deler av boka var unødvendige og fikk bare handlingen til å føles rotete. Men smaken er som baken osv. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med Aina; synes Coelho er temmelig kvasi (åh, så vis og filosoferende, og enda til skriver han innen en magisk-realistisk latinamerikansk tradisjon som til og med engleelskende medlemmer av kongehuset finner inspirerende). ”Alkymisten” var lett, men kjedelig, lesning – jeg satt hele tiden og håpet at den ville gi meg noe, men NEI. Når det er sagt synes jeg at ”Veronika…” er en av de bedre bøkene hans – den beveget meg, kanskje på grunn av at jeg elsker det destruktive, melankolske og depressive.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalVannflaskeKaren PatriciaKirsten LundIngvild SBjørg L.Silje HvalstadHanne Kvernmo RyeStine AskeHarald KSolveigReidun SvensliAnne Berit GrønbechMonica CarlsenmgeBeathe SolbergLars MæhlumLinnEgil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenBertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG L