Eg har lest dei fire-fem første kapittelne, men klarte ikkje komme meg videre, det frista ikkje å lese den videre. Blir den bedre, skjer det mer??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Det er en tung bok å komme i gang med, det skal sies, men når jeg først var kommet til delen hvor hun "drar ut på eventyr", for å si det sånn, var jeg helt hekta. Det er så absolutt verdt det, so hang in there! Har lest den flere ganger, selv om jeg skal innrømme at jeg da gjerne hopper over litt av starten siden jeg allerede kan historien ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Starten er ganske tung og komme igjennom.. Man skal lese et godt stykke og så blir den skikkelig bra.. Så anbefalet at du prøver deg igjen :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg leste ca 350 sider før jeg ble ordentlig interessert og frista til å lese videre, men da jeg kom dit var det som en helt annen bok! Da ble den utrolig bra..! :-D spørs bare om det er verdt å lese halve boka, men..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg tror eg må ta meg tid no i ferien til å lese litt, lese de bøkene eg har "gidd opp" ;) Ser at det er mange gode kommentarer på dem :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde det også slikt i begynnelsen. Har nå kommet halvveis i boka. Men det tok litt tid for meg før jeg fikk satt meg virkelig inn i boka. Det er vel ca. som "Kine" sier at du må lese litt over 50 sider for å virkelig komme inn i handlingen. Jeg synes den allerede har blitt mye bedre! :) Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg husker jeg leste til side 60 og syntes det var vanskelig å komme inn i historien, men fra side 70 var jeg helt hekta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Okei, då tror eg eg må prøve på nytt ;) Tusen takk :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergLailaKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg GIngunnJ