Ser at "Livet -illustrert" vert ein av bestseljarane no til jul. Den står iallfall på mi ønskeliste saman med Eleanor Oliphant har det helt fint.
Der er eit par andre godbitar som også kan gi meg glede, både ved å få og ved å lese..
Sikkert fleire enn meg som har bøker på ønskelista..
Vil også ynskje alle ei God og fredfull jul ! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg ønsker meg Fredrik Backman, Folk med angst til jul. Blir alltid glad for gode krimbøker også, for eksempel Anders de la Motte, Vinterild. Ønsker alle bokelskere en riktig godt nytt år, og at dere finner noe bra å lese i juleferien!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg blir alltid kjempeglad for bok til jul - og er så heldig at jeg alltid får en av årets nye bøker av min mor. Jeg har ikke noen spesiell jeg ønsker meg egentlig, men vil bli veldig glad om årets bok er av Lisa Asaito, Nina Lykke, Maja Lunde eller Ingvar Ambjørnsen.En god krim er heller ikke å forakte.

Ellers kan jeg absolutt anbefale Eleanor Oliphant, den er god.

God jul til dere alle her inne :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

No kan eg sjå fram til "Eleanor Oliphant...", den låg heldigvis under juletreet - saman med ti!! andre bøker. Dessverre hadde eg lese nokre av dei frå før, så då var det godt å kunne bytte. Var så heldig å få "Livet - illustrert" av Lisa Aisato ma. Ei svært vakker bok som kan glede meg meir enn ein gong.
Var faktisk og kjøpte to til av den i dag, eit par i familien ville så gjerne ha, så ha den, så byttelappen min gjekk til det!
Håper at 2020 også kan bli eit godt år i selskap med familie, venner og bøker! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gøy med bok ønsker til jul. I år har jeg faktisk kun ønsket meg en bok som er av tysk forfatter som handler om en som er birøkter og som hjelper andre med flykt under andre verdenskrig som er tysk bok av Norbert Scheuer som heter Vinterbier tittelen er oversatt fra tysk. Ellers har jeg lånt meg en haug på biblioteket som jeg skal lese. Jeg leste tradisjon boka i dag I et speil i en gåte av Jostein Gaarder.

Håper alle får en fin og flott jul med eventuelle bøker som var ønsket :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ann Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGro