Takk for en virkelig super tjeneste! Jeg liker bokelskere.no bedre og bedre for hver dag som går.

En liten ting savner jeg dog: Når jeg har lest en bok, skriver jeg en kort oppsummering og mening om den i bokbloggen min. Det har jeg gjort lenge, og det har jeg ikke lyst til å slutte med.

Samtidig vil jeg gjerne omtale boken her på bokelskere også. Så derfor lurer jeg på: Hva om jeg istedet for å bare kunne skrive om boken i et tekstfelt, kunne legge inn en link til bloggen min hvor jeg har skrevet om boken? Jeg er helt sikker på at det er flere av de bokgærne folka her på bokelskere som også har blogger der de synser og mener om bøkene de leser.

Så kunne det enkelt og greit dukket opp en liste over "Disse blogger om denne boka". Eventuelt også med et utdrag eller lignende fra bloggen.

Jeg har tenkt på om jeg bare skal lime inn det jeg skriver på bloggen i "jeg synes"-feltet på hver bok her på bokelskere.no, men det føles litt teit.

Hvis bokelskere.no teknisk tillater det, kan jo også blogginnlegget pinges, sånn at man på min blogg får en link tilbake til bokelskere.no så snart linken dukker opp på sidene.

Takk igjen for en bra tjeneste. God helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Skal undersøke tekniske løsninger på dette!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg for min del synes ikke det er noe teit å lime inn det du har skrevet på bloggen din her. Sjeldent jeg gidder å trykke på linken til noens blogg for å se hva de mener om en bok. Foretrekker å lese det de mener her inne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enig med deg Brit, for det vil se litt rart ut hvis ingen skrev noe om ei bok her på bokelskere men bare henviste til sin blogg. Da tror jeg en del diskusjoner om bøkene går tapt og det er vel ikke det som er meningen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. Hafskjold