Juni: Forts. av inntrykk av boka: En spennende bok som foregår på flere kontinenter, til flere tider og i flere dimensjoner. Vi følger en familien og et bilde av Chagall. Familien er jødisk og bestemoren utvandrer fra Sovjet til USA. Mange henvisninger til jødisk kultur og de jødiske språk som gjør boka ganske eksotisk.

Det litterære grepet med å hoppe rundt i tid og rom fungerer godt i denne boka, synes jeg.

Fikk litt samme stemningen som under lesning av Irvings "Garps bok". Vel verdt å lese!

Mai: Har akkurat begynt på denne. Den er merkelig med flere historier som foregår til flere tider, men alle har til felles denne lille studien av Chagall.

Er usikker på om jeg synes denne måten å skrive på er vellykka i dette tilfellet. Har lest flere romaner tidligere der dette grepet har vært mye mer vellykka, som for eks. "Alt blir klart og betydelig" av Foer. Men jeg skal lese ferdig. Har jeg tenkt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav Selfors