Fredag er her igjen. Dette har vært en lang og kjedelig uke på mange måter. Da var godt da jeg i denne uken lånte meg hjemme masse bøker som jeg skal lese. Denne fredagskveld skal jeg lese videre i en absolutt feelgood bok En shopholiker i Hollywood av Sophie Kinsella som jeg har lest en del av i serien tidligere da var på ungdomsskolen faktisk.

Hva leser dere denne helgen? Håper alle får en nydelig helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Har lest ut 3 bøker i Faktaserien som omhandler alle verdens land. De er på 120-150 sider og er bra om du liker slikt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig gøy når bøker er bra da. Håper du har hatt en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har noen bøker i skal lese lista mi som jeg lurer på hvordan i alle dager de har havnet der. Denne helga leser jeg en sånn bok. Og jeg tenker, jeg er gla denne på mystisk vis havnet i lista. Tre menn i en båt ble første gang utgitt i 1889 og er en skikkelig morsom bok. Selv om boka er gammel er det mange gjenkjennbare elementer og jeg ler høyt og ofte. Anbefaler å gi denne en sjanse.

God helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjekt med morsomme bøker, hyggelig med anbefaling, ha en god søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helga leser jeg Ungen av Aina Basso. Har ikke kommet særlig langt, men virker lovende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjekt med lov bok, ha en fin søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uka har gått fort. Jeg leser fortsatt boka 'Hotellet på hjørnet av bitter og søt' av Jamie Ford. og 'Grensen' av Erika Fatland. Sistnevnte har jeg tenkt å lese i litt nå og da fram til jul. I går ble jeg ferdig med dystopi-boka vi leser her i Bokelskere for tiden, 'Og skipet siglar vidare' av Mads Rage. Det ble terningkast 4 på den. Relativt dyster og tett skrevet. Ønsker alle bokelskere en tivelig helg! Her regner det jevnt og trutt i dag, så ypperlig lesevær.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En del å ta fatt i med andre ord. Jeg likte veldig godt selv Hotellet på hjørnet av bitter og søt. Håper du får en flott helg med bøkene :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har gått sakte framover med meg i Størst Av Alt, rettssaksdramaet som jeg har skrevet et par uker om. Men det har en hoverårsak; det at boka av Malin Persson Giolito er så god at jeg må stoppe, lese enkelte avsnitt og setninger på nytt, før jeg leser videre. Denne kan, om den fortsetter sånn helt til slutt, rykke inn på favorittlista mi :-)

Fri fra jobb i morra. Likevel får jeg en litt utfordrende oppgave som dommer i en G15-finale - det er som mange kanskje veit, en del hormoner som river i disse guttelabbene. Kan altså bli litt hektisk. Ellers har jeg vært på russerevy, en av de beste til nå som jeg har overvært. Kjenner flere av ungdommene fra både fotball og friidrett, og vi kommer godt overens.

Ønsker alle og enhver ei god helg og uke :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når man velger å lese igjen så det er nok noe som fort kan havne på favorittlisten ja. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg videre i Kim Leines Dansk Standard, som kom på dansk for ikke lenge siden, og som jeg nå har kommet litt over halvveis i. Det er en horrorroman, der et av elementene er incest. Og romanen er ekkel, slik Leine er en mester i å skrive ekkelt, men minner meg av en eller annen grunn også om Peter Høeg.

På Kindlen har jeg også Baron Wenckheim's Homecoming av László Krasznahorkai. Har ikke kommet like langt i den, men det er en roman jeg virkelig storkoser meg med. Krasznahorkai skriver som alltid fantastisk!

Har også så vidt begynt på novelle-singelen Cosmopolitan av Akhil Sharma. Den inngår i Faber Stories-serien som forlaget utga i forbindelse med sitt 90-årsjubileum.

Har en danske på øret også, min tredje Svend Åge Madsens-roman, Tugt og utugt i mellemtiden. Forfatteren har både romaner, noveller og skuespill på samvittigheten og har vunnet flere priser.

God helg til alle!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Alt i alt veldig interresant å lese hva du skriver her om de forskjellige bøkene. Håper du får en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal