Fant ikke noe aktivt "samleemne" med bøker vi ikke husker tittelen på, så håper det er greit at jeg starter et nytt emne.

Jeg kom til å tenke på en bok jeg begynte å lese en gang som liten, men som jeg aldri fant igjen siden. Det er en barnebok som jeg tror er utgitt mellom 1990-1997. Det er en illustrert bok som forteller ulike historier om barna i en førsteklasse fra den enkeltes perspektiv(kan muligens være andreklasse eller siste året i en barnehage). Det kan godt hende den er oversatt fra svensk. Det er altså ikke ”Gi meg en A” og det virker ikke som om det er ”Morsomme fortellinger om førsteklassinger”, da jeg tror historiene i denne boken er skrevet og illustrert av samme person.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tror jeg har hørt om den boken - men aldri sett den! En kollega på slutten av 1990-tallet fortalte begeistret om en bok hun leste for sitt lille barn, og hennes beskrivelse passer veldig godt til din. Jeg lurer på om tittelen var noe sånt som «Alle vi», kanskje med noen ord til ... Med nitti prosents sikkerhet var tittelen i første person flertall!

Jeg husker det som at begeistringen gjaldt tegningene, og at hvert barn i klassen hadde sitt unike særtrekk som barnet som ble lest for syntes var ordentlig gøyalt og litt sprøtt.

Du kommer vel ikke så veldig mye lenger med dette - men kanskje litt???

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Simen "Boktimmy" IngemundsenHarald KAtmanReidun SvensliReadninggirl20RisRosOgKlagingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLeseaaseBjørn  BakkenÅsmund ÅdnøyMarte OnarheimDaffy EnglundJeanetteDolly DuckSigrid NygaardBkEivind  VaksvikVibekeHildeE .Nils PharoLars MæhlumEmilieskTorill Elisabeth RevheimMartin AasbrennJulie StensethHeidi Nicoline ErtnæsFrode Øglænd  MalminSynnøve H HoelTonje-Elisabeth StørkersenGodemineCtinaElif ArslansomniferumIngeborg GØystein LLailaHeidiKay NilsenVannflaskeMartinen