Jeg ler meg i fillebiter. Litt for god greie? Det gidder jeg ikke kommentere engang.

Redigert: Eller jo, jeg gidder.

Vil du vite hvorfor jeg har "litt for god greie" på forskjellen mellom en legning og en parafili?

Fordi når jeg diskuterer homofili med kristne, er det utrolig mange som bruker pedofilikortet. "Jammen hvis vi skal akseptere homofili, skal vi akseptere pedofili og da? Stakkars unger, åneiånei. Bort med styggedommen." Kunnskap er makt, og når jeg vet at homofili er en legning og pedofili er en parafili kan jeg bruke det som argument. I tillegg til alle de tusen andre argumentene for at homofile fortjener like mye aksept og respekt som oss andre, liksom.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

"når jeg vet at homofili er en legning og pedofili er en parafili kan jeg bruke det som argument."

Måtte bare påpeke at det ikke lenger siden enn 1972 at homofili var betegnet som en parafili i Norge og trist nok er det fortsatt mange som fortsatt oppfatter det slik. Som oftest med religiøse henvisninger.
Så egentlig holder ikke argumentet ditt til annet enn en henvise til at norsk lov ikke anser at homofili er en parafili. Dessverre.

Ellers tror jeg at Harald Jens Johansen kun er ute etter å piffe opp sin ellers hendelseløse hverdag med sine innspill og han er veldig vanskelig å ta seriøst synes jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har et godt poeng, men å diskutere med folk som sluttet å tenke på 70-tallet er vel håpløst uansett. Og det er jo ikke bare norsk lov som sier at homofili ikke er en legning - det er flere og flere som får det synet. Jeg tror ikke at alle plutselig skiftet mening da den nye loven kom, utviklingen har gått sakte også etter det. Men flere og flere aksepterer det som noe helt normalt. Så det var egentlig ikke loven jeg tenkte på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser