Helga var da i gang med igjen. Jeg fikk lese ferdig den andre boka i Byens spor av Lars Saabye Christensen. altså Maj Lars . Likte denne enda bedre enn første og dermed er bare å glede seg til den tredje boka må bare bestille denne på biblioteket. Jeg har mange andre bøker som skal kickstartes litt usikker på hvor jeg begynner.Men tror jeg skal starte med Folk med angst av Fredrik Backman.

Og hva leser dere :)?
Håper alle får en flott helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 18 svar.

Denne helgen ble det ikke tid til så mye lesing. Jeg har holdt på å lest Lavendelhagen og kjærlighetsbrevet av Lucinda Riley. Fortsatt i Lucinda Riley’s verden. Håper dere alle har hatt en fantastisk fin helg

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Snart ferdig med Allahs tårer som er litt som Bjørn Beltø bok av Rikard Spets. Litt fakta og diktning om hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for det =) håper også du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lite å skrive hjem om denne gang. William Faulkner har fått ligge i fred det meste av uka, nå varmes det opp til Litteratursymposiet i Odda, som starter onsdag. Har som vanlig tatt meg fri fra jobb for å hjelpe til :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Håper du får en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er jo oktober, og Halloweenmåned, så da er det bare å sette igang med skrekklitteraturen. Jeg skal igjenlese Dracula. Min favoritt innen sjangeren. Jeg gleder meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har tenkt på å lese denne klassikeren. Har du lest den på engelsk eller norsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gøy å lese noe månedsrelatert :) håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg nyter deilige dager i Italia, og koser meg blant annet med bøker i sola. Akkurat nå leser jeg Nadime Gordimer, 'Min sønns historie'. Den er ikke så stor, men litt tung å lese. Interessant fortelling om Sør-Afrika og apartheid. Derfor leser jeg noe helt annet innimellom: Naomi Alderman sin bok 'Kraften'. En spennende bok om hva som skjer i - og med - samfunnet når kvinner får en kraft som gjør dem fysisk overlegne mannen. Ønsker alle bokelskere en fin søndag!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Italia hørtes så herlig ut. Kraften likte jeg selv veldig godt og koste meg godt med denne. Håper du får en fin søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal begynne med Paradis av Toni Morrison, og håper at den skal kunne fylle et punkt i leseutfordringen; 'a book set in an abbey, cloister or monastery'. Og så håper jeg den er god.

Ellers skal det visst bli ganske fint vær i helga, så jeg må vel få til litt friluftsliv.

God helg alle :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Er Paradis noe du vil anbefale :)? Ha en god helg videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei igjen,
Nei, det vil jeg ikke.
I går la jeg den vekk, faktisk.
Da hadde jeg lest i 6 dager, og slitt meg fram til side 137.
Den er kanskje god, men den fenget ikke meg.
Så mange utenomhistorier og sidesprang fra historien og utenomhistorien, og fortsatt klarte jeg ikke å få øye på den ordentlige historien. Så jeg synes det ble tungt å holde tråden.

Veldig sjelden jeg avbryter bøker, men nå bestemte jeg meg for å holde på mitt motto:
Livet er for kort til å bruke tida på dårlige bøker. Det finnes så mye bra der ute :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste "Mord i Prestegården/Murder at the Vicarage" av Agatha Christie. Kort og grei nok. Fant den på bibliotekenes ebokutlån.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var et godt tips. Tusen takk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja du sier noe der altså. Jeg er alt for hard mot selv når det gjelder å fullføre av og til. Hovedmottoet mitt er at jeg leser kun frem til halvparten av boka, blir den ikke bedre fortsetter jeg som regel ikke. Ja livet er altfor kort for dårlige bøker. Noen bøker har jeg tvunget meg gjennom, men kom til slutt ut at jeg ikke likte boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med det strålende flotte høstværet vi har her på Nordvest-landet, er det en del uteliv om dagene. Men det er alltid tid til lesing også, så nå leser jeg Åndenes hus av Isabel Allende. Hadde glemt hvor god jeg synes den er, mange år siden jeg leste den sist. Herlig med ‘’glemte’’ skatter fra ens egen bokhylle. Håper at den siste boka til Ketil Bjørnstad om 20- tallet snart er tilgjengelig på biblioteket her, den ser jeg fram til.
Ellers blir det ei rolig helg før innrykk av barnebarn til uka, da det er høstferie her.
Ha ei strålende helg, alle bokelskere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Åndens hus leste jeg for mange herrens år siden føler jeg, men slik jeg husker den var at jeg litke den. Håper du har en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EvaBookiacCarine OlsrødHarald KTherese HolmTralteMangosaft45Astrid Terese Bjorland SkjeggerudReadninggirl20OlaugTonesen81Tone HSynnøve H HoelAstrid SæverhagenTor Arne DahlKristine LouiseHelene FagerhusKarenINA TORNESTrude OmaTone SundlandHelena EHilde H  HelsethEli HagelundFindusPirelliGunn FalkbäckalpakkaHilde Merete GjessingLeselenaJanne Kristin HøylandSaraDolly DuckBerit B LieBjørg L.Jenny Dahl BakkenNorahIdaKirsten LundMaja Strypet