Så var det helg, og ikke minst fredag den 13.! Noen som leser noe uhyggelig, kanskje?

For tiden leser jeg Americanah av Chimamanda Ngozi Adichie. I følge Kindle har jeg 25% igjen av boka, og jeg vil IKKE at den skal ta slutt. Adichie har en unik evne til å fortelle: Jeg blir like mye underholdt og sugd inn i romankarakterenes liv som jeg blir smartere, klokere og mer kunnskapsrik. Kan man ønske mer? Siste del av boka skal nytes.

Hva leser dere?

GOD helg, alle sammen.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg har lest Tremaynes siste: Før jeg dør, ekkelt god spenningsthriller.
Følgesvenn av Myhre, elsker disse bøkene:)
Stene- så dyrt et liv, jeg elsker disse gammeldagse krimbøkene.
Næss- den stille uke
Så grei helg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser for tiden Ikke bland doktoren borti helsa di , og den er skevet av en doktor---Mye artig der---

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sittet ute på trappen i sola og lest. Det blåste men det gjorde faktisk ingenting for det var varmt! Boka jeg leser er av Sør-Afrikaneren Zakes Mda." Måter å dø på " er, som det står i omtalen bak på boka, til tider både brutal, magisk og morsom og gir et fasinerende bilde av det moderne Sør-Afrika. Den har virkelig havnet blandt favorittbøkene mine. :))
God søndagskveld.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den ble jeg nysgjerrig på - inn på ønskelisten. Takk for tips

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig! Det er det som er så bra med bokelskere.no at man leser om bøker som ellers hadde gått en hus forbi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har hatt besøk i helgen, så det har blitt lite lesing. Det er ganske fint vær her i Østfold, så det er også ypperlig vær til å gjøre høstarbeid i hagen! Jeg holder på med Himmelblomsttreet av Gert Nygårdshaug, og sliter litt med den. Håper alle har hatt en fin helg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Menn i min situasjon leser så mye de kan, menn i min situasjon må noen ganger hente nytt bokmerke hos bokhandleren, menn i min situasjon reiser ofte rundt og dømmer fotballkamper, menn i min situasjon får både kjeft og skryt av spillere og trenere, menn i min situasjon har nå gjort seg ferdige med valget - men samtidig, menn i min situasjon sitter nå i forhandlinger med andre partier om verv og politiske plattformer, menn i min situasjon skal slappe av på sofaen i kveld lørdag og lese om menn i min situasjon! God helg og uke :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Som kaptein på et 4.-divisjonslag har jeg kjeftet mye på menn i din situasjon ;)

God helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg leser historisk denne helga, noe jeg oftest liker veldig godt.

Reisen til al-Andalus er boka, Per Erik Borge er fortatteren, og han skriver godt.
Boka forteller om den norske prinsessen Kristina, som i 1257 reiste til Spania for å gifte seg med kong Alfonsos bror, for å sikre gode politiske allianser mellom kong Håkon og kong Alfonso. Hele dette politiske spillet fra unge prinsesse Kristinas synsvinkel.
Godt skrevet og veldig interessant!

God helg alle :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Den legger jeg til på leselista. Tore Skeie skriver om al-Andalus i "Hvitekrist". Takk for tipset!

God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den ser også interessant ut! Takk for tips :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Americanah likte jeg også veldig godt. Hørtes ut som en god start på helga og kos deg også videre med dette.:) Denne helgen leser jeg Falkejakt av Hilary Mantel, har startet på den i går. Dette er historisk roman om Henry III og hans ekteskap med Anne Boleyn. Interresant, godt skrevet og mer realistisk i forhold til hvordan folk tenker og mest sannsynlig var.

Håper alle får en fin helg med litteratur og annet kjekt :) god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hei. Denne uken har jeg lest engletreet av Lucinda Riley, men regner med at jeg blir ferdig i løpet av kvelden. Jeg har vært relativt oppslukt i bøkene hennes de siste ukene. Jeg syns det er så spennende med historiske romaner. Jeg kommer nok til å fortsette med en Lucinda Riley bok, jeg har bare ikke bestemt meg helt for hvilken bok. Noen som har noen anbefalinger til hvilken bok jeg bør starte med? Jeg har heldigvis alle bøkene hennes så det er bare å velge å vrake. Jeg håper alle får en fin helg.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Trygve JakobsenBoktimmyBjørn SturødPia Lise SelnesIdaEmilieskJulie StensethAtmanBeritBStineGunn DuaasKirsti Vettran NederhoelTonje-Elisabeth StørkersenLeseaaseLisbeth Kingsrud KvistenElena Megrethe OlsenTrine Lise NormannVibekeVannflaskeTorill Elisabeth RevheimgretemorRufsetufsaBeate KristinHarald KLilleviTone HMarianne MSiw ThorbjørnsenErikSolSynnøve H HoelHelge-Mikal HartvedtAjiniakraEllen E. MartolMorten JensenMartin AasbrennGro-Anette SlettebøBjørn  BakkenInge KnoffRisRosOgKlaging