Du har et godt poeng, Brit. For kvinners og menns lesevaner er ulike. Og menn leser vesentlig mindre enn kvinner. Nå har ikke jeg noe statistikk for hånden, men jeg har en sterk følelse av at kvinnene også er overrepresenterte her på bokelskere. Kanskje kvinner generelt er mer åpne for inntrykk, mer nysgjerrige av seg? Jeg vet ikke. Det får det være opp til sosiologene og Harald Eia å bry hodene sine med. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vi er godt overrepresenterte, ja. Bare gå på forsiden og scroll ned, til du kommer til kaken som viser fordelingen mellom kjønnene! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane