Mange har jo spurt om å få et system i bokhyllene der man kan sortere etter hvilket land boka kommer fra i tillegg til sjanger osv. Men jeg har et annet forslag, og det er å ha opprinnelsesland på samme måte som årstallene er nå. Sånn at hvis man vil kan man legge til hvilket land boka kommer fra selv, og så kommer det opp en liste på profilen. Det ville jo blitt mye jobb for de som har hundre- eller tusenvis av bøker, men det er i alle fall en mulighet...?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har delt opp en del av barnebøkene jeg har lest i No/Dk, Sv/Sf og utland i tillegg til de forfatterene som har egne hyller

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bare tenkte at siden noen har tatt det opp før med å få et annet bokhyllesystem, kunne dette være en løsning i stedet for å ha flere titalls bokhyller. Men hvis det ikke er noen særlig interesse for det er det helt greit for meg. :) Klarer meg fint med bokhylla jeg har.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt forslag! Selv har jeg forsøkt å løse dette ved å inndele skjønnlitteraturen "min" i én hylle for hvert opprinnelsesland - "Skjønnlitt., dansk", "Skjønnlitt., norsk" o.s.v. Det gir meg oversikt, men samtidig masse hyller med svært få - kanskje bare én - bok. Tror Ainas forslag ville gitt meg en like god hjelp til å kartlegge hva jeg har lest - og hvilke land jeg bør lese mer litteratur fra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ