Bøker av f. eks Anne Karin Elstad har betegnelsen kvinnelitteratur og ergo leses ikke hun av så veldig mange menn dessverre. Jeg for min del kan ikke helt skjønne hvorfor. Menn skriver jo også om samme tema som hun. Når jeg f. eks leste Trygve Gulbrandsens roman-triologi falt tankene mine på Elstad sine bøker om Innhaugfolket. Og selvsagt er det mange flere menn som leser hans bøker enn Elstads.
Må bare si at jeg atter en gang konkluderer med at jeg er heldig som har blitt født kvinne og ergo ikke går glipp av så mye god litteratur som dere menn gjør hehe

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du har et godt poeng, Brit. For kvinners og menns lesevaner er ulike. Og menn leser vesentlig mindre enn kvinner. Nå har ikke jeg noe statistikk for hånden, men jeg har en sterk følelse av at kvinnene også er overrepresenterte her på bokelskere. Kanskje kvinner generelt er mer åpne for inntrykk, mer nysgjerrige av seg? Jeg vet ikke. Det får det være opp til sosiologene og Harald Eia å bry hodene sine med. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi er godt overrepresenterte, ja. Bare gå på forsiden og scroll ned, til du kommer til kaken som viser fordelingen mellom kjønnene! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre