Det kan godt være Hedvig har rett - men siden jeg selv ikke har lest Hellemyrsfolket (må gjøre noe med det, ja), og likevel mener å dra kjensel på beskrivelsen, så setter jeg ikke pengene mine på den kandidaten - i denne forbindelsen. (Var det så mye rødvin i omløp i Hellemyrsfolkets ringe bolig, da, forresten? Vel - jeg har jo ikke lest den, som sagt, så når jeg tror at de satset på sprit alene der i gården, så kan jo dét også være skivebom fra min side.)

I alle fall ble jeg for min del minnet om at jeg bør lese Amalie Skram, og dét takker jeg for! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

;-) Hellemyrsfolket bør du absolutt få med deg! Jeg leste den for første gang i fjor. Valgte å ta den som lydbok (dvs. den er i dire deler), og FOR en leseopplevelse! Rekommanderes!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethLene AndresenLailaHarald KTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBSiljeJarmo LarsenBerit R