Jeg har akkurat begynt på denne boken, men da jeg skulle legge den til i boksamlingen, kunne jeg ikke finne den i basen! Dette er en utvidelse av boken med samme navn som kom i 2008, og den fant jeg, men bare som lydbok. Derfor ønsket jeg å legge til denne - lett forundret over at ingen har gjort det før! - , men jeg klarte dessverre ikke å få lagt inn det vakre omslagsbildet, så hvis noen ville føle seg kaldet til det, ville det være kjempefint! Og så kan jeg ikke tro annet enn at det vil være aktuelt for flere enn meg å legge den til i boksamlingen sin!
Hvis den likevel allerede skulle være lagt inn, vil jeg jo gjerne bli gjort oppmerksom på det, men jeg har søkt både på tittel og forfatters navn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis du scroller deg til nederst på siden med lydboken, finner du flere andre utgaver der, Ellen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, - sannelig, takk skal du ha! Men de var jo ikke lette å finne, - ellers pleier det da å komme opp flere utgaver i basen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Beathe Solbergingar hErlend Rødal VikhagenAnniken RøilTonesen81Eileen BørresenAnniken LLine DahleBerit B LieToveRandiASaraReidar SolbergReidun SvensliEvaMaren Hjelle CurrieLailaTheaHanne MidtsundJarmo LarsenJane Foss HaugenHildeTorill Elisabeth RevheimErika NLibraritas vFrode Øglænd  MalminRufsetufsaIdaWencheSynnøve H HoelLisbeth Kingsrud KvistenCtinaDanielHilde Merete GjessingLaila StenbrendenPilarisKjerstiMonica StubkjærLene AndresenYlvaAnne Lise Johannessen