Hei! Lite bevandret i bildebøkenes verden, men kom plutselig over bøkene til Henrik Hovland om krokodillen Johannes Jensen;fantastisk! Disse gjorde at jeg fikk lyst til å lese flere bilde/-og barnebøker. Gjerne med lite tekst og mye illustrasjoner. Har lest noen opp gjennom årene, men det jeg lurer på-er det noen som har noen gode forslag til bøker jeg burde lese? Forfattere jeg burde sjekke ut? Eller noen gode, ferdige lister her inne? Evt linker til tidligere diskusjoner om temaet. Har lest litt av Gro Dahle og Lisa Aisato. Ellers ble Henrik Hovland raskt en favoritt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Bøkene om Ruffen er gode voksenbøker. Og bøkene til Lennart Hellsing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du lest Den lille prinsen av Antoine de Saint-Exupéry?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, men tror kanskje jeg har sett den på film? Takk for tips, skal sjekke den ut :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du lest noen av Roger Hargreaves' bøker i serien om mr men eller bøkene i "little miss"-serien? Små, men ganske tankevekkende. Selv følte jeg meg truffet av "Mr Worry" og "Little miss Helpful"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De har jeg hørt om, og er kjent med omslagene, men tror ikke jeg direkte har lest dem. Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Charles Vess har laget illustrasjoner til et dikt av Neil Gaiman, boken heter Instructions. Det er en nydelig barne- og ungdomsbok. Noen burde virkelig trykke den på norsk!

En annen bok vi har lest i år er 'Dinosaurer-fossiler og fjær' (Aschehoug), det er en fakategneserie og sikkert helt på siden av det du spør om, men illustrasjonene gjorde veldig inntrykk, samtidig som jeg lærte mye nytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil