[ Slettet av bruker ]

Viser 9 svar.

Et nytt svar fra biblioteknorge:

Kidd, Sue Monk: Granateplene : en mor-datter-historie - overgangsalderen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

I boka "Syk pike" (kriminalroman, ifølge forlaget) forsøker hovedpersonen, en kvinnelig mikrobiolog, å ta livet av alle menn og spare kvinnene. Hun utvikler en bakterie og genmodifiserer den, slik at den kun virker på kropper med høyt testosteronnivå. Innmari spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Får jeg lov å poste spørsmålet ditt på biblioteknorges postliste? Fordi: Jeg mener vi (bibliotekarer) er for dårlige til å emneplassere bøker, særlig skjønnlitterære bøker. Ditt spørsmål er et veldig godt eksempel på hvor dårlig det står til med emneplassering av litteratur i norske biblitek. Bibliotekene har ikke åpnet for at leserne skal kunne tagge litteraturen, noe som ville ha vært til stor hjelp bl.a. for ditt spørsmål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

To har svart, og tipsa om:

'Maria Maria' av Anne Karin Elstad og 'Frikar' og 'Framandkar'(dikt) av Tarald Stein.

Jeg har ikke lest noen av disse, og kan ikke gå god for tipsene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv å søke på disse emneordene på nb.no, samsok.no, www.deich.folkebibl.no/cgi-bin/websok, eller bibsys.no. Hvis du finner noe som du kan bruke, så kan du spør på ditt lokale bibliotek om de kan fjernlåne det til deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle tro du finner mye om du går inn på såkalte "kvinneblader" på nettet. Marie-Claire UK, for eksempel, har ofte vettuge artikler om slike saker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei Det er et lite dansk forlag som heter Klitrose som har gitt ut en bok som heter Harmoniske Hormoner. Jeg er usikker på forfatteren, men prøv det forlaget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LilleviTheaIreneleserInger-LiseTine SundalReadninggirl30William BillisonLailaBeathe SolbergsiljehusmorTor-Arne JensenTanteMamieTralteKirsten LundOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GAstrid Terese Bjorland Skjeggerud