Jeg fikk en følelse av Johan Borgen....??? Har lest endel av ham (og om ham), men tør ikke helt å tippe hvor i forfatterskapet dette eventuelt skulle plasseres - dersom jeg i det hele tatt er på riktig jorde, altså. Men dette virker kjent... Så nå er vi blitt to som lurer, Natalie!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det ringer svakt, veldig svakt, en liten bjelle, så kanskje du har rett. Jeg skal ta en titt på Borgen neste gang jeg er på biblioteket. Kanskje Lillelord? Tusen takk - det er litt skattejakt dette her, så nå kan det bli spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde Lillelord i tankene, - men en Borgen-novelle er heller ikke usannsynlig, så jeg lot være å sette videre spekulasjoner på prent... Si i fra om du oppklarer mysteriet da, er du snill!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ville passet bra på Bjørneboe, også.

Imidletid tenker jeg instinktivt "sørlandsforfatter". Kan vel ikke være Gabriel Scott?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaAnne-Stine Ruud Husevåg