God kveld. Sommer på Vestlandet lar seg vente sin ankomst i hvert fall. Det betyr en hel del med inne tid og lesning med andre ord. Som passer meg på mange måter ypperlig på grunn av været. Jeg skal denne helgen endelig fortsette på boken The Nix Nathan Hill som jeg begynte på til uken. Håper å komme lengre ut.

Hva leser dere?

Ønsker alle en god helg og håper været bedre seg snart slik at bok/bøker kan ta turen ut :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 20 svar.

Blei ferdig med John Grisham’s «Det Malte Huset» i helga. Ei veldig annerledes bok enn de normale rettssakbøkene til Grisham. Men likevel ei god bok.
Følger ein 7 år gammel gutt i Arkansas i 1952. Innhøsting av bomull er hovedtemaet, og motsetninger og intriger mellom de innleide meksikanerne og fjellfolka blir kvardagen for den 7 år gamle gutten.
Høres kjedelig ut, men var faktisk fascinerande å lesa.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mhm, hørtes spennende ut. Håper du har en fin dag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble ferdig med boka For mange tommeltotter, som er en slags Donaldversjon av hvordan du kan analysere norske sangtekster...Her er det mye rart gitt....Synes selv av analyen av sangen Fiola av Kari Bremnes på side 127 er mest gøyal....Artig humorbok----

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hørtes ut som en kjekk bok, håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har vært ei travel helg, men eg har funne tid til å lese litt også. Gjorde ferdig Vinter i Maine, den gjorde inntrykk. Må fordøye den ei stund før eg kan setje ord på kva eg meiner om den, men terningen landa på 6.

Så er eg i gang med lesesirkelboka The Old Man and the Sea, har hatt den i bokhylla eit års tid så det passa bra at denne kom no.

I morgon skal eg til Sverige på jobbreise. Må vel nesten plukke med meg noko svensk til turen, men har ikkje heilt bestemt meg enno. Kanskje Hemsöboerne? Eller Populærmusikk fra Vittula? Det er sikkert like greit å ta med begge to.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Terningkast seks wow.The Old man and the Sea står i hvert fall på skal leselisten hos meg. Hørtes ut som greit med litt svensk litteratur også, godt med avveksling .

Ha en god mandag og reise :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg "Thomas Jefferson and the Tripoli Pirates" av Brian Kilmeade og Don Yaeger med undertittelen "The forgotten war that changed American history". Spennende historie-undervisning.

Ønsker dere alle en god helg med en god bok, og at neste helg kan jeg forhåpentlig sitte ute og lese.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørtes bra ut, håper du koser deg med bøkene , ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I dag har det vært gråvær her i Østfold, og da har jeg (endelig) fått lest ut boka 'En halv gul sol' av Chimamanda Ngozi Adichie.
https://bokelskere.no/labaum/boksamling/3382059/
Den beskriver en familie under biafrakrigen. Veldig bra, både innhold og språk.

Nå skal jeg lese videre i 'Sommerlys, og så kommer natten' av Jón Kalman Stefánsson. https://bokelskere.no/labaum/boksamling/3432204/

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En halv gulv sol leste jeg også for en stund siden og dette ble en stor favoritt av meg. Likte veldig godt. Sommerlys og og så kommer natten hørtes ut som gode bøker det også på tittelen var i hvert fall noe som jeg kunne tenke meg å lese.

Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk, det samme :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Nix er en fantastisk bok. Skulle ønske jeg ikke hadde lest den ennå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da anser jeg meg som veldig heldig da, har hatt den liggende siden 2017 litt flaut å si, men, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her har uken vært preget av uventede hendelser. I helgen veksler jeg mellom å drømme meg vekk i Seierherrene av Roy Jacobsen og å holde hode og kropp opptatt med praktiske gjøremål. Hva skulle man gjort uten skjønnlitteratur, lurer jeg på? Jeg tør påstå at det ikke finnes virkelighetsflukt som er bedre, tryggere og sunnere for sinnet enn å fordype seg i bøker...

Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Uventende hendelser kan jo være bra og mindre bra dessverre. Håper du finner noe kjekt å lese og det er flott å ha bøker å forsvinne i. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dårlig vær gir rikelig anledning til å bruke tiden på alt og ingen ting. Så Max, Mischa . . har stoppet opp, det samme med en litt lettere krimbok fra Cilla og Rolf Børjlind: "Den tredje stemmen". Jeg har hørt på lydboka "Keeperen og havet" av Maria Parr, som er riktig god for både barn og voksne. Helst sammen. Jeg har også hørt på podcast og facebook-forelesning, ikke så veldig interessante, men nå er podcast en ny kanal for meg. Skulle ønsket meg en mye strammere regi. Vel, dagen har fortsatt minutter igjen, så da blir det lesing.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja riktig å bruk tid på alt og ingenting kan være veldig herlig synes nå jeg da. Podcast er veldig gøy synes nå jeg da. Ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den kalde uken her på Vestlandet har gitt godt lesevær innendørs. Mest faglitteratur i anledning et kurs jeg deltar på for tiden. Når jeg kan ta en pause fra det faglige, håper jeg å få lest den nye Elling - boken til Ingvar Ambjørnsen, som har fått gode kritikker. Likte de fire første bøkene i serien. Ellers har jeg fortsatt ganske mye ulest i bokhyllene. God helg til alle :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har kunne også å lese Ingvar Ambjørnsen sin nye bok, veldig spent på. Håper du får en fin helg med bøker og faglitteratur :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Gladleseranita grindeLillian WhitingMads RageTor GeirPirelliEngelinGVErlend Haugen  VikhagenMcHempettTove Obrestad WøienHilde VrangsagenMartinenLinda RastenKarina HillestadBoktimmyAstrid Terese Bjorland Skjeggeruderlend kongsvollMy Criminal MindFarfalleHeidiEli HagelundJohn LarsenGro-Anette SlettebøAnne Berit GrønbechRune U. FurbergReadninggirl20NorahFrode TangenBerit RMaikenHallgrim BarlaupAnjaSissel Karlsen FjeldetEivind  VaksvikSusan StensrudTorill Elisabeth RevheimGrete AmundsenEmilieskIngvild S