Hei alle sammen, gratulere så masse med dagen først og fremst.
Hvordan ser det ut me deres lesehelg? Jeg tror ikke det blir så mye lesning denne helgen utenom å forsette med å lese bachelor min ferdig og Dyrene i Afrika av Erlend Loe .

Håper dere hadde en flott 17 mai og flott helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Begynt å lese Maktens Historie, og der er det mye rart. Politikk, religion og historie i et sammensurium uten like...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hørtes egentlig spennende ut, håper du hadde en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blir nok litt lesing denne helga også. Har nettopp gjort unna Syv korte leksjoner i fysikk, og kort er stikkordet her. Veldig overfladisk, men sidan målgruppa er personar utan kjennskap til fysikk så må den nesten vere slik. Men tankevekkande trass alt.

Neste bok ut er Verdens beste bygd av Arto Paasilinna.

Og i kveld må eg nesten sjå litt på teve. Det gjer eg ikkje så ofte, men det er no eingang ein slags tradisjon å benke seg framom kassa når det er Eurovision Song Contest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hørtes ut som innholdsrik helg, ha en god helg videre :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Regnværsdag og lesedag på hytta. Har akkurat avsluttet C.J.Sansoms «Åpenbaring». Utrolig spennende og virker historisk troverdig. Setter stor pris på bøkene hans. Nå skal jeg i gang med Elena Ferrantes debutroman «Hjemreise», eneste av bøkene hennes på bokmål. Ellers har jeg Bildøens «Tre vegar til havet» på nattbordet. Lurer litt på om de tre kvinnene er en og samme i forskjellige livsfaser. Hmmm.... De har i hvert fall mye felles. Og innimellom er det Zafons siste, «Åndenes labyrint» på øret. Kanskje litt for mye blod og spenning etter min smak.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hjemreise har også lest. Håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et for seint gratulerer med dagen alle bokelskere. Dagen ble veldig rolig her i sør. En lang dag med avslapping som ble avsluttet med et par timer i frisk luft på Lindesnes Fyr. Noen ganger er det helt greit å slappe av litt ekstra.

Jeg har startet på Du er så lys av Tore Renberg i dag. Den har fått gode omtaler men da jeg fant ut at den er på nynorsk datt dessverre motet mitt veldig. Men så er jeg (heldigvis?) tom for bibliotekbøker for øyeblikket så det blir hvertfall et titalls sider til å lese for å gi boka en sjanse.

Ønsker dere en finfin lesehelg med bøker på alle språk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Herlig med rolig dag :) Du er så lys er ganske spennende og bra bok synes nå jeg og nynorsk var ganske bra egentlig tenker jeg :)!Håper du liker boken og får en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gratulerer så mye med nasjonaldagen :-) For min del blei det Oslo i dag med dattera mi og kjæresten, og ei venninne av dem! I går var en flott men tung dag ettersom det var begravelse i Vestby for veidirektør Terje Moe Gustavsen. Har likevel fått lest litt disse dagene, bl.a en kort roman av Sofus Greni, et splitter nytt forfatternavn. Flott, og litt nytt språkbruk, om sjalusi og overgrep. Trilla terningen til en sterk 4`er. Nå er jeg i gang med insektboka til Anne Sverdrup-Thygeson, og her er det mye rart - og spennende! Det får være min helge- og ukeslektyre.Les med de øynene dere har. Det skal jeg ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gratulere så masse med nasjonaldagen ja :). Hørtes hyggelig ut og trist ut med begravelse. Håper du får en flott helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi utnytta at vi ikkje har ungar og ansvar og tok oss ein heil dag utandørs i nydeleg vær. Pikinikk og klatring etterfulgt av grilling og film heime. Perfekt dag! Og den første dagen på lenge kor eg faktisk ikkje hsr prioritert å lese bok. Får nok lese eit psr sider på senga. Leser no Innsirkling 2 og loser meg med den. Las forresten nyleg boka The Housekeeper and the professor - ei bok en anbefaler Sterkt!!! (hsr skrive litt om boka her for dei som er interessert! https://spraakraadblaagg.wordpress.com/2019/05/16/kjapp-anbefaling-ei-lita-perle-fra-japan/

I morgon blir det forhåpentligvis tid tkø å lese. Søndag er det familieselskap og ymse sosiale forpliktelser så lite lesetid då òg)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørtes herlig ut, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Gladleseranita grindeLillian WhitingMads RageTor GeirPirelliEngelinGVErlend Haugen  VikhagenMcHempettTove Obrestad WøienHilde VrangsagenMartinenLinda RastenKarina HillestadBoktimmyAstrid Terese Bjorland Skjeggeruderlend kongsvollMy Criminal MindFarfalleHeidiEli HagelundJohn LarsenGro-Anette SlettebøAnne Berit GrønbechRune U. FurbergReadninggirl20NorahFrode TangenBerit RMaikenHallgrim BarlaupAnjaSissel Karlsen FjeldetEivind  VaksvikSusan StensrudTorill Elisabeth RevheimGrete AmundsenEmilieskIngvild S