Dette er en bok jeg har ventet på, samt gledet meg til å lese. Tiden har ikke vært på min side i det siste, men boka er bestilt. Har bestilt den hos Libris som ikke hadde den inne, men skulle bestille den. Den hentes nå over helgen og jeg gleder meg rått :-)
Ser at du får veldig flotte tilbakemeldinger Jan og det gleder meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det gir en helt spesiell følelse å høre at du gleder deg "rått" til å lese det jeg har puslet med i seine nattetimer. Særdeles frydefullt er det å høre at du har gått i en bokhandel for å kjøpe boka. På denne måten kan bokhandlere over det ganske land bli oppmerksom på Aldebaran.

Jeg håper at ditt eksempel etterfølges av andre bokelskere. Normalt selges boka til en debutant i Norge ca 250 eksemplarer totalt. Jeg er litt over halvveis til det målet. Det hadde jo vært moro om jungeltromma inne på Bokelskere førte til rekordsalg av en debutroman, særlig når det er forlagets første roman og forfatteren er over femti år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre