Heisann, god kveld. Ser at ingen har lagt ut helgetråden, så tenkte jeg kunne legge den ut. Jeg liker så godt å svare på helgetråden hver fredag det har liksom blitt tradisjon for min del en stund nå. Synes alltid det er kjekt å se hva andre lese og tenker om de verkene de leser.

Jeg skal denne helgen starte på Den forbudte Elven av Chigozie Obioma. Denne kjøpte jeg på mammutsalg fordi jeg synes den så bra ut rett og slett. Jeg falt for coveret.

Hva leser dere andre?

Ha en god helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Nå skal eg begynne på «En høyere rettferdighet» av Hjort&Rosenfeldt. Den har eg ventet på i over eit år no, så den ser eg virkelig fram til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helga driver jeg med Villmarkssykling i bokform mens jeg drømmer meg vekk til tidligere og kommende turer. Jeg ble utrolig gla da jeg oppdaget denne boka under årets Mammutsalg for dette er en bok som ikke holder å låne å biblioteket.

Ellers holder jeg på å gå gjennom bokhylla mi. Det har sittet langt inne men komme til å plukke ut en del bøker som kan få nye hjem. Så har jeg plass til noe nytt, overfylt kommer den nok alltid til å være. Akkurat som jeg liker det.

Ønsker dere en fin bokhelg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hørtes flott ut, ha en god helg videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er jeg optimistisk når det gjelder positive utslag på lesegledeskalaen. Jeg var på biblioteket og hentet Shakespeares Kjøpmannen i Venedig i engelsk og norsk utgave i dag. Som belønning venter Shylock er mitt navn, den moderne versjonen av historien. Jeg har likt de andre stykkene til Shakespeare og de moderne versjonene så godt at dette må bli bra!

Til alt overmål stortrives jeg med lydboken også. Har hatt de liggende i flere år og tenkt at dette er noe ungdomsgreier som jeg sikkert ikke liker. Så bestemte jeg meg for å gi det et forsøk og dermed var jeg hektet. Jeg har begynt på Game of Thrones i svensk utgave riktignok, men språket flyter fint, miljøene er spennende, dyrelivet artig og konfliktnivået økende. Jeg får nok mange gode timer med denne gjengen på øret!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hørtes ut som veldig varierende helg, ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei!
Jeg har akkurat begynt på Robertson Davies: Den femte rollen. Jeg har dermed tjuvstartet på bibliotekets jorda rundt på 12 bøker, Canada er nemmelig reisemålet i April!
Liker den veldig godt etter 33 sider lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hørtes ut som en flott start på helgen, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen holder jeg på med "My Husband and I" av Ingrid Seward. Den har undertittel: The Inside Story of 70 Years of the Royal Marriage. En meget interessant bok om Dronning Elizabeth II og hennes ektemann Prins Phillip. Jeg er også kommet i gang med bind 1 av Winston Churchills "Historie - Sagaen om de engelsktalende nasjoner."
God lesehelg til alle sammen!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hørtes veldig spennende, ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, fikk veldig lyst til å lese My husband and I. Har du sett The Crown?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk også veldig lyst til å lese den nå:) Jeg har iallefall sett The Crown og ELSKET den;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg også. Venter på flere sesonger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja - så bra at du startet tråden :-) Veldig koselig med helgetråd!

Jeg leser La oss håpe på det beste av Carolina Setterwall denne helga. Jeg ser at den har fått litt blandede kritikker rundtomkring, men jeg liker den kjempegodt! Veldig fint språk, og jeg liker grepet med at også fortid skrives i presens. Ennå så langt liker jeg handlingen også.

Så hører jeg lydbok når jeg er ute og går, og nå for tiden hører jeg på Ut og stjæle hester av Per Petterson. Denne er en av de bøkene jeg har tenkt at sikkert er oppskrytt. Men nå når den er blitt filmatisert fikk jeg lyst til å lese den likevel, før jeg eventuelt ser filmen. Og, hva finner jeg ut, jo: den er faktisk ikke oppskrytt. Den er kjempebra! Herlig!

Det melder skikkelig ruskevær her i Trøndelag til helga. Så det kan bli en god lesehelg av det :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hørtes herlig ut, ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det noen uker siden sist jeg svarte på helgetrådinnlegget. Det har vært mye jobbing og liten tid til lesing i det siste. Denne helgen leser jeg Sannhetens time av David Baldacci.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kos deg med boken og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat nå sitter jeg og vurderer om jeg skal lese Fuck verden av Monika Steinholm for å se om det er noe jeg kan anbefale elevene mine. Har hørt at det skal være en god ungdomsroman, og jeg har den liggende på bordet her.

Ellers har jeg nettopp bestilt Moon Palace og Krig og Fred på Haugenbok.no, og jeg skulle egentlig ønske jeg hadde ei av dem her nå.

Har liksom ikke noen bøker så veldig tilgjengelig; har lest dem jeg har liggende.

Den som hadde Kindle nå, da ... :p

For øvrig må jeg bare takke for tipset om Den forbudte elven; den legger jeg i ønskelista mi. Ser meget interessant ut.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så hyggelig at boken jeg leser ble et tips :) kos deg med litteraturen og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Startet på Under Verden av Ida Hegazi Høyer i går kveld, og leste den ut i dag. For ei NYDELIG lita bok. Beste leseopplevelsen på lenge. Nå er det Crazy Rich Asians av Kevin Kwan som står for tur. Den har jeg hatt liggende i kindle-biblioteket mitt lenge. Starten lover godt: Lettlest språk og mye komikk mellom linjene. Tenker å se filmen etter jeg har lest boka!

Ellers, på lydbok: Høre ferdig Mansfield Park av Jane Austen.

God helg, håper alle har like bra lesevær som meg. :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørtes ut som veldig god start på helgen, ja det er perfekt lesevær, ønsker deg en god helg og kos deg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein