Jeg har vært forkjølet i minst en uke, og ellers går det i sport på TV, men litt lesing blir det. Klarer meg ikke uten bøkene. Var en tur ute i går for å hente 6 pakker, od det var bøker i 5 av dem, salgsbøker fra Platekompaniet i en, en med bøker fra England og 3 med bøker fra det svenske boksalget. Har bestillt 11 bøker fra Mammutsalget fra Haugenbok som ikke har kommet enda.

Leste ferdig en bok på morgenkvisten mens jeg ventet på at sporten skulle begynne, Da bedstefar sa dobbelt - Historien om de erotiske stereoskopbilleder og er ca halveis i Din for evigt, begge av Erik Nørgaard og skal kanskje fortsette med Bathing Beauties - French Photo Postcards of the 1920s i lignende stil.

Har også tenkt å komme meg igang med 2 leseutfordrinsbøker denne helgen, Hoppuka - en reiseskildring for punktet 'A book about a hobby' på Popsugar siden jeg ser så mye sport på TV og Demoner i dagslys - Tretten fortellinger for punktet 'A speculative fiction (i.e. fantasy, scifi, horror, dystopia)' på Goodrears.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Det vart farting i helga, i aust og i vest
Men eit hundretals sider, det fekk eg då lest
Så med Plogjernet kom eg til endes hin da’n
No er Livet i skogen min nattbordsroman

Godt sagt! (4) Varsle Svar

kommet halvveis i boka Atlas of past times om alle tidligere riker osv og kart over deres utbredelse fra før Egypt opp til 1990-tallet. Bra bok på 230 sider.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Måtte en kjapp tur innom før jeg tar med bikkja og ruller en tur i permobilen min. Må bli en kort tur for vi får visst besøk av svigers og da må "barnebarnet" være hjemme.

Jeg leser for tida om Hucklebery Finn. Synes denne boka er bedre enn den om Tom Sawyer og har store problemer med å legge den fra meg innimellom. Boka er både spennende og underholdende så det er synd jeg er ferdig med den om en dag eller to.

Ønsker dere en fin fastelavnssøndag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har fortsatt med å lese "Oxen. Mannen og mørket" tror jeg den heter. Den er ikke veldig engasjerende, men duger som sengelektyre, sovner etter noen få sider. Forfatter er E.H Jensen.Så leser jeg litt i en fagbok på dagtid, ikke veldig mye, men litt. Den heter "Hemmasittare och vägen tillbake. Insatser vid langvarig skolfrånvaro", og jeg har valgt den for å få et litt annet perspektiv på det vi kaller skolevegring i Norge. Det er en haug med forfattere: Friberg, Karlberg, Sundberg Lax og Palmér, og disse jobber samme sted og har hjulpet mange elever tilbake til skolen. Til slutt hører jeg på "Great Expectations" av Charles Dickens av og til. Best med hodetelefoner på, når jeg er ute og går med hunden. Innomhus glemmer jeg å høre etter. God søndag til alle som leser!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leser videre på Movie Mistakes - Take 3 innimellom sporten idag også (VM på ski, VM allround på skøter, EM friidrett innendørs).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har i grunnen lest lite denne uka.
Men har begynt med Før flommen tar oss av Helena Thorfinn. Jeg liker språket, og den virker interessant.

Nå er det veldig mye artig sport på tv for tida, men håper jeg skal rekke å lese littegrann ihvertfall.

Ønsker dere alle en riktig god helg :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

I helgen leser jeg Fri Vilje av Helga Hjorth. En bok som for meg er umulig å vurdere som noe annet enn det den kommuniseres som av forfatteren: Et svar på Arv og Miljø av Vigdis Hjorth.

Jeg underholdes av boka, men føler meg mer som en "kikker" enn at jeg leser en roman. Her sitter jeg og mesker meg i en families tragedie.. Er jeg umoralsk? En liten bismak der, kanskje. But still...

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Da er det endelig helg! Siden forrige innlegg for to uker siden har jeg lest meg gjennom Johan B Mjønes sin bok Heim. Mange har lest den før meg og terningkastene har endt høyt - så også hos meg! Etterpå prøvde jeg på nytt Roberto Bolano og boka En Stjerne I det Fjerne. Joda, han skriver godt, dog må jeg innrømme at også denne gangen gikk det ikke så bra :-( Det blir for mye oppramsinger og historien i seg selv blir treg. Kanskje litteraturnerder har større utbytte enn meg? Nå er leser jeg Skogens Historie av Reidar Müller, som handler om ... nettopp skogens historie :-)

Ei ny bok som har kommet ut er om tragediene/overgrepene i Tysfjord. Anne-Britt Harsem har skrevet historien om, særlig, "Liv", men også andre av de i alt 151 rystende skjebnene der nord. Denne blir lest i løpet av våren - ikke for å grafse i elendighet, men fordi dette er et tema som opptar meg generelt.

MGP og Fastelaven den samme helgen, kan vel bare gå fint - eller ikke? Ei super helg og ditto uke til alle sammen :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Forkjøles er fæle greier. God bedring. En del bøker å gå gjennom ser det ut som. Jeg skal denne helgen starte på Mansfield park av Jane Austen, så dette jeg er spent på.

Ønsker alle en god helg, god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Gleder meg til å starte på Mansfield Park. Fant den til 1 dollar på amazon! Woohoo, blir glad av et godt kupp. :-) God helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En dollar, wow, god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken jeg skal lese denne helgen fant jeg helt tilfeldig på biblioteket tidligere i dag, - "Jeg er, jeg er, jeg er" av Maggie O' Farrell. Boken er nettopp utgitt, så jeg har lite kjennskap til den. Forfatteren skriver om en rekke nær døden- opplevelser, sykdom og opprørstrang, pluss kampen for sin syke datter. Av det jeg hittil har lest, virker boka å være spennende, engasjerende og godt skrevet.
Det er lite trolig at det blir flere bøker enn denne, været er ganske bra - derfor blir det endel utendørs aktivitet også. God fastelavn-helg til alle :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

God helg!

Alltid kjekt med nye bøker!
Hvor kjøper du bøker fra England?
Hva er det svenske boksalget? Har ikke hørt om det før. Er det bøker på svensk?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kjøper bøker fra England fordi jeg leser engelske bøker, kjøper fast fra en selger på eBay og av og til fra World of Books.

Det svenske boksalget (Bokrean) er Sveriges Mammutsalg og det er svenske bøker. Kjøper de hos AdLibris eller CDON

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AnjaLene AndresenJulie StensethIda CharlotteTralteMalinbokJohnny OlsenHarald KKay NilsenBjørn  BakkenBoktimmyNeda AlaeiGVRagnhildMartinenKarin BergRisRosOgKlagingAndreas Bokleseringar hBenedikteLillevikjell kNorahAnita NessHildaEli HagelundElin FjellheimLiva DelirKaren RamsvikBjørg L.Anna-PiaOda Marie HLesevimsaTorill Elisabeth RevheimKaren PatriciaTina UnderhaugVibekeJostein RøysetRune