Hei! Jeg har nå bestemt meg for å prøve meg på denne igjen i år, det blir moro. Ser ut til at dere alle har fått en god start på leseåret 2019 :)

Januar forsvant i flyttekaos her. Nå er endelig gammel leilighet overdratt til kjøper, utvask er ferdig, og vi begynner sakte, men sikkert å komme på plass i ny bolig. En ting er sikkert, jeg vil aldri ha så mange bøker å flytte neste gang, så prøver å fylle flest mulig av punktene med bøker fra egen hylle. Har fremdeles mange uleste bøker i hylla, selv om rundt 100 stk ble gitt bort ifm flyttingen.

Jeg har dermed ikke fått lest så mye, med lydbøker har vært gull da jeg kan sysle med andre ting samtidig. Følgende punkter er så langt dekket:

9. A book you meant to read in 2018 - Rebecca
Denne var fantastisk på alle måter, så atmosfærisk, virkelig en klassiker som levde opp til sitt gode rykte.
14. A book you see someone reading on TV or in a movie - Little Women
Husker ennå scenen hvor Joey brast i gråt etter å lest denne etter anbefalning fra Rachel (Friends).
19. A book told from multiple POVs - 1Q84 #1
Denne har jeg også hørt på lydbok, og her må jeg bare gi oppleser cred, han er kjempeflink! Har kost meg skikkelig i Murakamis sprøe verden.
40. Your favorite prompt from a past POPSUGAR Reading challenge - (Female Author from 2015); Sølvstjernen
Helt ok oppvekstroman.
47. Two books that share the same title - 1Q84 #2
Tenker da å bruke #3 på den neste. Kanskje litt juks, men det lever jeg godt med.

Ellers har jeg akkurat begynt Snø som jeg tenkte skulle dekke punkt nr 44 (read a book during the season it is set in). Neste på lista er Lykke og glede og Born A Crime. Sistnevnte er lest inn av Trevor Noah selv, og lydboken er skrytt opp i himmelen. Det blir derfor lydbok fra Audible for denne på meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Min foreløpige liste er her forresten: Pop Sugar Reading Challenge 2019. Den kommer antageligvis til å endre seg mange ganger før året er omme :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJ