Denne uka har jeg lest den siste boka i Edvard Hoems slektskrønike Liv andre har levd. Det var fint å få med seg slutten her, og mye interessant om det harde livet mange utvandrere levde. Litt mye navn og årstall på slutten kanskje, men jeg skjønner jo at forfatteren på en måte ville samle trådene til slutt.

Denne helga leser jeg Sigurd Hoels En dag i oktober. Denne skal passe fint inn i leseutfordringspunktet 'En bok hvor handlingen foregår i løpet av en eneste dag'. Det er hjemme-alene-hele-helgen-helg, så jeg regner i grunnen med å få rikelig tid til lesing. For sikkerhets skyld skal jeg ta en tur på biblioteket i morgen.

God helg alle :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth