Ja den gjekk litt for treigt. Men det er noko på slutten av den boka eg ikkje heilt fekk med meg og som har irritert meg i ettertida. Det er noko detektiven, Jonathan Hughes, forteller om ho dama som hjelper han med etterforskinga, på ein av dei siste sidene: "Ho er egentlig min mor, men..." (husker ikke helt ordlyden). Er dette ein realitet eller byggjer det meir på det tette forholdet som har oppstått mellom dei, gjennom etterforskinga? Ein slags intim spøk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er en fleip, som viser tilbake til noe hun har sagt tidligere der hun nevner at mange i nabolaget lurer på om han er den unge elskeren hennes, og nå fleiper han med det. Pluss at det nok avspeiler forholdet de har fått seg imellom, hun ønsker seg jo barn, han ønsker seg en mor, og de har fått et helt spesielt vennskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aaah, det var slik det var. Nei eg hugsa ikkje så mykje frå den boka anna enn dette utsagnet, som eg vart gåande å gruble over, av ein eller annan grunn. Men det seie vel seg i grunnen sjølv at det var ein fleip, var ikkje Hughes halvt kinesisk halvt jamaicansk, medan ho dama (hugsa ikkje namnet) var britisk.

Uansett, takk Beate! Der vart det ein laus tråd mindre å halde greie på =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØHarald KTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTor Arne DahlMarte