Hvor liker folk her inne best å lese? Selv liker jeg det på lange togturer.

På forhånd takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Jeg må ha det veldig stille rundt meg, ellers klarer jeg ikke å konsentrere meg. Jeg har begynt å "øve meg" på å lese med litt bråk rundt meg, men det er ikke lett. :P Men ellers kan jeg lese hvor som helst hvis jeg har tid, selv om senga og hagen (om sommeren da) blir mest brukt. I bil går det også an hvis veien ikke er ekstremt svingete.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser for det meste hjemme for tiden...nå som jeg er i permisjon med ei lita frøken, bruker jeg ammestundene flittig:-) Tidligere leste jeg oftest på kollektiven eller på senga, men nå må man ta de sjansene som byr seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Overalt og når som helst. Omgivelsene har ingenting å si, jeg har sittet på bråkete fester og lest uten å la meg affisere. Jeg har alltid en bok i sekken, glemmer jeg det, må jeg inn i en bokhandel ellers får jeg abstinens. Jeg har klart å lese mens jeg vasker opp, og gjort et forsøk på å lese i dusjen, men det gikk ikke så bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noe av det fine med å lese er jo at det ikke har så mye å si hvor du befinner deg fysisk, fordi du forsvinner inn i boka :) Men hjemme er det så mange distraksjonskilder, oppvasken som venter, osv., så jeg liker best å lese andre steder, og ja, lange togturer er en favoritt! Bibliotek og rolige parker med store trær er andre fine steder. Men å lese i sola er vanskelig, selv om jeg alltid tror det skal gå bra… Hjemme kan det hjelpe med et pledd og en stor kanne kaffe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På de fleste steder innendørs. Kjører for lite tog og buss til å lese der. Har prøvd å lese i bilen(så klart ikke mens jeg selv kjører) men blir bare bilsyk. Lydbok er best da. Også klarer jeg liksom ikke å sitte ute å lese. Jeg blir for ukonsentret, av biler, fugler, syklister, hunder som bjeffer, fluer og sist men ikke minst SOLA!!! Jeg er såååå nøye på lyset når jeg leser. Det må være rettet mot boksiden så jeg ser det som står, men uten at det skinner i siden. Jeg må ikke bli blendet selv. Og leser jeg i et rom med kun taklampe, må lyset ikke være for skart. Det må være akkurat passe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser overalt hvor jeg kan. Som regel i senga, sofaen eller på do om jeg må...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bruk lydbok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klarer ikke bruke lydbok, det blir bare ikke "bok" for meg lenger, da kan jeg like godt høre på en CD. Jeg liker personlig best kollektivtrafikk med musikk på øret og på sengen. Å sitte ute i solen med noe kaldt å drikke og noe godt å spise er heller ikke å forakte når jeg skal lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Favoritten: I en stol på verandaen i sola. Ellers, overalt, der jeg er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Lørdag og søndag morgen i senga med masse kaffe. I timesvis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som i dag! På kjøkkentrappa. I solskinn. Med kald drikke og jordbær ved siden av meg, og katten sovende på plenen (eller i blomsterbedet - vi har innmari mange flate blomster.).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På en solseng under en parasoll i varmere strøk, men i det daglige foretrekker jeg sengen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød