Jeg er da også ferdig med boka, og er vel enig med en del andre at det utdaterte kvinnesynet og litt lite handling i store deler av boka (tok seg heldigvis voldsomt opp i siste del!) gjør at jeg ikke syntes det var ei veldig bra bok, men slett ikke verst.

Jeg syntes det var litt interessant at vi her har en forfatter som har skrevet ei bok der en av hovedpersonene er noe negativ til lesing, les mindre og opplev mer er vel parolen? Fortelleren sjøl er og litt bekymra for egen lesing. Mange andre bøker handler, på forskjellige måter, om hvor bra det er å lese. Og noen ganger tolker vi bokelskere det slik, uten at det kanskje var budskapet til forfatteren?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød