Jeg liker at Maren Begynner å bli mer og mer usikker på om hun skal gifte seg med Thorleif og skjønner at han har bedratt ho etter påska. Men noe som er mer forunderlig er at det ser ut for at mora til Thorleif er med på leken. Det ser ut for at ho vet at han var utro mot Maren med Lina. Håper såååå inderlig at Maren ikke gifter seg med Thorleif!!!

http://www.norskeserier.no/serier/morshjerte/utdrag.htm

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg liker også at Maren begynner å tvile litt, men jeg liker ikke at alle skjuler det. Jeg tror de aller fleste vet om forholdet mellom Lina og Thorleif, og jeg tror grunnen til at Lina ble sendt bort var pga graviditet.

Jeg håper Maren har mot nok til å stå på sitt og at det ordner seg med Jenny. Liker også at Trond er inne i bildet igjen og håper i det lange løp at det skjer noe der ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror også hun er sendt bort pga. graviditet, siden det nevnes flere ganger at hun så tufs ut før hun dro. Jeg ventet nesten på en cliffhanger a la at hun plutselig ville stå i kirken med kul på magen, når Thorleif og Maren var på vei ned fra alteret etter prestens ord, hehe!

Synes det går litt tregt framover og er mye av det samme i serien, men samtidig er det så innsiktsfullt og medfølende skrevet likevel. Jeg bryr meg jo virkelig om Maren og har blitt utrolig godt kjent med henne i løpet av disse bøkene og dette året hun har hatt. Håper på mer åpen og spennende handling nå etter dette store steget, selv om bøkene ikke har vært kjedelige i det siste likevel. Anne-Lise skriver godt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar h