hei, jeg er glad i å lese og ønsker å lese litt raskere; ligger på et utrolig lavt nivå p.t. - er det noen gode selvhjelps-bøker som kan anbefales for å lese litt hurtigere ? mvh Peter

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Der er apper som skal kunne hjelpe deg til å lære å lese raskere. Den jeg lastet ned viste deg ett og ett ord om gangen i en rasende fart. Utrolig nok fikk jeg faktisk med meg det jeg leste også.
Ut i fra hva jeg har lest, skal man øve på å lese litt raskere enn det som er behagelig. Da vil lesehastigheten øke etter hvert.

Selv synes jeg det går mye raskere om jeg leser på mobilen. Da kan jeg justere tekststørrelsen slik at jeg bare kan fosse nedover sidene, uten å måtte bevege øynene så mye fra slutten til begynnelse av ny linje. Veldig fornøyd med det i grunnen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil