Nå er den her i min varetekt. Jeg har noen andre bøker jeg skal lese først, men jeg skal helt sikkert gi tilbakemelding på hva jeg synes om boka. Nå har jo du skrudd forventningene helt til topps, så da får vi se! Dette var et svar til Eli R. Gjengstø!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hehe... Jeg fanget denne opp, jeg! Gleder meg virkelig til å høre hva du syns om boken. Det er i mine øyne en skam at boken ikke har fått den oppmerksomhet den fortjener her til lands.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Iain Banks er vel dessverre ikke kjent som noe annet enn en sci-fi-forfatter her til lands? En veldig dyktig og leken sådan, men likevel. Av samtidslitteraturen hans er Crow Road og Wasp Factory mine yndlinger. Skjønt jeg leste nettopp A Song of Stone, og den var veldig annerledes. Mer dvelende og kontemplativ, og alt skildres gjennom hovedpersonens tanker og blikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGro