Skuffende,herr Brown.

Det var for enkelt å se plottet,løse gåtene og ane slutten. Browns dårligste. Det eneste jeg likte var de lengre 'fakta'-partiene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Eg er heilt enig i at dette er ei svært skuffande bok. Plottet var gjennomskuelig og faktadelen var ikkje fengjande, men det absolutt aller verste er kor stupide Brown har gjort karakterane sine. Dei skal visstnok vere blant USA sine skarpaste hjerner, men opptrer gjennom heile boka som lettare forvirra.

Eg synes faktisk at "the lost symbol", minner ein god del om Nærum sin Brown-parodi, "Madonna gåten". Einaste forskjellen er at karakterane i den boka bevisst er gjort dumme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror nok at Mr. Brown har vært litt for opptatt av tematikken, og ikke brukt så my tid på selve historien. Men for de som er interessert og nysgjerrig på Frimureriet, så les det siste kapitlet med oppmerksomhet. Det viser at Brown har skjønt litt av hvert...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det forklarte en del om frimureri i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde tenkt jeg skulle lese boka men etter å ha lest hva flere av dere skriver og mener om den blir det nok med tanken. Har lest de andre populære bøken av Dan Brown som jeg synest er både og. Har så mange bøker på "skal lese" lista mi og det kommer stadig nye til som venter på å bli lest, så jeg må prioriterer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes boka var bra jeg, klarte ikke å legge den ifra meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes også at den var bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den var faktisk kjedelig i støytene,og jeg er egentlig blodfan,så det sier jo litt..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. Jeg syns den med fordel kunne vært kortet ned noe. Den ble langtrukken, og til tider kjedelig. Men jeg kom igjennom uten å avbryte!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Vannflaske