Er det mulig å låne bort e-bøker, eventuelt låne e-bøker av andre? Jeg tenker ikke på eBokBib eller Nasjonalbiblioteket, men ganske vanlig å låne av venner og låne bort til venner med nettbrett eller lesebrett? Er det lov, og i så fall hvordan kan dette gjøres, uten at jeg må låne bort hele brukerprofilen min med alle kontoopplysninger?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hvis du har en Kindle eller en smarttelefon så kan du låne bøker fra andre som har Kindle.
Denne artikkelen gir deg informasjonen du trenger

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg håper jeg tar feil, men tror jeg har funnet svaret i en artikkel fra 2013 i Bibliotekarforbundets tidsskrift. Virker ikke som om norske e-bøker og fysiske bøker sidestilles med tanke på rettigheter til utleie. Jeg legger ved en lenke, for de som har lyst til å lese innlegget.
http://bibforb.no/rettigheter-til-utlan-av-e-boker/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ser ut som om du har funnet svaret. Jeg har ikke prøvd meg på utlån av norske e-bøker, men av en eller annen grunn forundres jeg ikke over at de ikke kan lånes ut. :(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vet du om det kun er mulighet til å låne bort bøker kjøpt på Amazon? Jeg får ikke opp noen av norske e-bøker jeg har kjøpt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra, dette skal jeg prøve. Takk skal du ha.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie