Hei! Jeg vil gjerne begynne på nytt med boksamlingen min, men ser det at eg må slette en og en bok, og det blir litt tungvint når det er nesten 600 bøker i samlingen. Finnes det en måte å slette alle bøker på en gang som jeg ikke har sette? Eller er det lettere å bare opprette en ny profil og slette den eg har no?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hva legger du i at du "vil begynne på nytt" med boksamlingen din? Mener du at du vil opprette nye bokhyller, og/eller sette bøkene i andre hyller? I så fall kan du jo gjøre det ved å redigere bokhyllen (endre navn på hyllene) og deretter flytte en og en bok.

Selv om dette også vil være tidkrevende, kan du jo ta det litt om senn. Tror det vil være mindre "dramatisk" enn å slette hele profilen.

Lykke til i alle fall!

PS: Jeg har selv lagt om hele hyllesystemet mitt en gang, og det gikk relativt smertefritt. Ikke alltid lett å vite hvordan man vil ha det med en gang :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du virkelig ønsker å slette alle bøkene du lagt inn på en gang, så tror jeg dessverre ikke du har noe annet valg en å slette profilen din.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

erlend kongsvollLama Diehl-DahlRenate BakkenBoktimmyGjermund  HaugeMari Nordø LommelunBertyKari BorgeMarit HøvdeAnjaTine SundalGVÅsmund ÅdnøyLeseberta_23BirkamoiraWenkeTone HVilde Gran JohansenAlice NordliBenedikteAkima MontgomeryCatrine Olsen ArnesenNorahInger Johanne SæterbakkLesevimsaLiva DelirDun AenghusMia HusefestHeidiStine SevilhaugGodemineSirigulletThomas Heie H.TuridKristofferJeanetteLisbeth Kingsrud KvistenReidun SvensliChrissie