Stephen King går det an å si det meste om. Han har servert oss alt på skalaen fra elendig til uvirkelig bra. I denne boka befinner hovedpersonen seg alene og lenket fast til en seng gjennom de fleste av bokens over 400 sider ... og det er fortsatt ulidelig spennende. Mesterlig gjort!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg syns det er en av hans tammeste bøker. Men hver sin smak og behag. Det er det som gjør oss bokelskere så spennende. Anbefaler gjerne Pet Sematary, Salem's Lot og Misery av ham hvis du ikke har lest de?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes denne boka var ulidelig spennende, gikk ganske fort å lese den...og jeg skal innrømme jeg hadde litt panikk for å være alene hjemme en stund etter :p dører ble sjekket titt og ofte, i likhet med klesskap (gjerne utrustet med balltre :p )... man kan si den gjorde et inntrykk :p til og med den dag idag, mange år etter jeg leste boken, kan jeg kjenne litt på "panikken" når jeg er hjemme alene :p stephen king kan virkelig skremme vettet av deg hvis du lar ham :p hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pet Semetary er boka jeg liker best av King. Liker atmosfæren så godt i den boka. Aner ikke hvorfor. Syns den er herlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Personlig synes jeg denne boka er en av de dårligere King-bøkene. Historien som helhet engasjerte meg ikke noe særlig, selv om jeg likte deler av den. Det jeg faktisk likte best var relasjonen til Dolores Claiborne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

terningkast 2 kanskje.men dreamcatcher er minus 2.the stand er 6.slik jeg ser det

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Folk sier det om the Stand. Og jeg skal være enig i at første halvdelen er kjempebra. Men jeg ramla fullstending ut på den kvasireligiøse sisdedelen. IT og 'Salems Lot derimot. 10'ere for min del :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det religiøse er kanskje påtrengende,men likevel fengende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, som sagt jeg likte den første halvedelen. Synes King beskrev hvordan sykdomsforløpet utviklet seg og hvordan det påvirket ofrene veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

uten godt og ondt kampen hadde det lett kun blitt en ny michael crichton sykdomsbok.andromeda strain 2

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Julie StensethTaoAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSyntaksfeilBjørn SturødAnne Berit GrønbechKay NilsenJune PlutonikaTanteMamieHilde H  HelsethAmanda AJoannHarald KFrode Eie LarsenEivind  VaksvikGoldLionessBerit RMorten JensenBertyLilleviKirsten LundAlice NordliHildaLene Regine KjølaasJenny Dahl BakkenTine SundalLene AndresenReidun SvensliRade AlmudaffarIngunn SThereseEllen E. MartolRoger MartinsenElisabeth SveeLibraritas vkriraBård StøreKjerstiRandiTom-Erik Falla