Åsne Seierstad er grundig, samstundes som ho evnar å skrive lettlest og å fortelje frå fleire synsvinklar undervegs. Veldig bra bok. Og så er det forstemmande å lese om kva konsekvensar religiøse villfaringar kan få.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig - jeg leste ferdig To søstre for litt siden, og den var kjempebra. Og forstemmende. Oy vey…

(Kom plutselig på at jeg nylig hørte et kvarters radiointervju fra Sveriges Radios arkiv, om enmannsforestillingen "Abraham/Ibrahim" av og med Peter Bergerad. (Det er mer enn ti år siden han var på turné med den, og jeg så den aldri - men nå lurer jeg på om det var den forestillingen som var utgangspunktet for Svein TIndbergs enmannsforestilling "Abrahams barn"? Hm, det der fikk jeg lyst til å sjekke ut...) Anbefaler intervjuet med Bergerad - han og medforfatteren ønsket å belyse alt som er felles i Bibelen, Koranen og Torahen - for å demme opp for all kunnskapsmangel som generer slengbemerkninger, uvennskap, hat og i ytterste konsekvens terrorhandlinger. Intervjuet inngår i serien Människor och tro, som har undertittelen Aktualitetsmagasin med livsåskådningsperspektiv - hur religioner påverkar livet och politiken.)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadsiljehusmorAlice NordliLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin Høyland