Hadde gledet meg til denne, men synes den skuffet. Hadde nok for store forventninger. Romanen er ikke dårlig, men kanskje mer lettbent enn jeg trodde den skulle være.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Monica, jeg ble nysgjerrig, så jeg googlet frem noen anmeldelser som jeg limte inn lenke til på bokens profilside her på nettstedet. Just so that you know why… (med din kommentar som supplement til anmeldelsene, så tror jeg kanskje ikke denne seiler opp som Pri 1 på min leseliste).

:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for denne, annelingua.
Nå er det heldigvis sånn at på Audible er det mulig å "levere tilbake" bøker og få pengene igjen, og det gjorde jeg i dette tilfellet :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald K