Dette en meget velskrevet, drivende bok med mange ulike følelser og til dels uventede hendelser. Jeg var i tur og orden både oppgitt og irritert over samtlige av karakterene i boka. At det går an å oppføre seg sånn! Men jeg fikk også medfølelse for samtlige av karakterene i boka. Jeg forsto at situasjonen måtte være veldig vanskelig for alle parter. Slik kan man jo også tolke situasjonen i Israel, der man vekselsvis har medfølelse for den ene eller den andre siden, og synes at de oppfører seg helt idiotisk. Boka ga meg en dypfølt innsikt i en bitter politisk konflikt.

Du kan helse et lengre blogginnlegg om hva jeg synes om boka her: [beate blogger om bøker(http://beatelill.blogspot.com/2010/05/den-svarte-boksen.html)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Første del av bok var aller best, uten tvil. Det var litt annerledes å bli kjent med hovedpersonene gjennom brevveksling og telegrammer.
Mange fornøyelige kommentaret ble sendt fra den ene til den andre.
Etterhvert datt jeg litt mer av "lasset", for det ble ikke like interssant utover i boka.
Kaos i eks-familie og ny familie blandet sammen med relegion og politikk, kjærlighet og hat.
Joda, boka var innom mange vanskelige temaer, men jeg ble ikke så veldig begeistret.
Det ble liksom litt for mye over for få sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken