Bakgrunnen for at jeg starter denne diskusjonen, er at jeg i anledning den lange perioden med solrikt og tildels rekordvarmt vær i store deler av landet har lest langt mindre enn normalt for denne årstiden. Det er vanlig at jeg leser noe mindre i sommerhalvåret enn i vinterhalvåret, men i år har forskjellen vært betydelig.
Hva med dere andre ? Leser dere mindre i varmen, eller blir bøkene med ut, selv i 25- 30 grader ?? :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

For meg er sommeren en god lesetid. Mere fritid, og mindre organiserte fritidsaktiviteter, lengre og lysere kvelder. Jeg elsker dessuten å ta med meg boka ut, på terrassen til morgenkaffen, i hagen, på stranda, på reise - overalt egentlig.

Og så ser jeg nesten ikke tv på sommeren - ikke nyhetene engang! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har merket jeg har lest en del mindre i sommer enn pleier. Har vært plaget av pollen allergi ekstremt i år og derfor er motivasjon til å lese svært lav også. I tillegg har vært litt herlig å bare sitte sole seg ute, uten en bok faktisk. Jeg har også lest noen bøker som jeg synes har vært skrevet utrolig dårlig ,middels, ellers har plott vært flatt, på grunn dette sliter jeg med å fullføre noe av bøkene. Likevel har jeg bestemt for at jeg skal prøve å få lese litt mer og bare bli ferdig med bøkene som ikke treffer helt, så kommer også de bedre bøkene etter hvert.

Ønsker alle en god lesning sommer :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

blir mer tegneserier i varmen enn bøker...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser absolutt mer, jo varmere desto mer. Ligger på magen i sola og leser, sitter i stol i skyggen og leser. Herlig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Prøver å lese like mye på sommern som vintern - og vår/høst! Om jeg får det til, avhenger av hvilke gjøremål jeg har uansett årstid. Altså ingen fasit.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg leser faktisk mer. Med mindre ork til trening og andre aktiviteter har jeg lest mer enn jeg pleier. Leser ut den siste boken av de jeg lånte på biblioteket i kveld og den siste lydboken er jeg også godt i gang med. Godt jeg har litt ulest i egne hyller også da biblioteket mitt har sommerstengt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Torill Elisabeth RevheimSverreLibraritas vJulie Stensethkjell kAkima MontgomeryCecilieAnniken LErikInger-LiseHilde H  HelsethmgeLiv-Torill AustgulenmartinekhRolf IngemundsenLeseberta_23LeseaaseEirin EftevandNorahmoiraHeidi LGVKjell PMorten BolstadIngeborg GAnniken RøilKristofferCarolineritaolineHarald KLene AndresenalpakkaIngunn SMaikenHelen SkogJostein RøysetNils PharoSiriTonje-Elisabeth StørkersenEngelin