Fra din egen boksamling kan du nå klikke deg inn på de du følger sine bøker og liste opp hva de har lest et gitt år.

Blant dem jeg følger ble disse lest i 1985:

  • Gabriel Garcia Marguez: Kjærlighet i Koleraens Tid
  • Graham Greene: Den Dypeste Grunn
  • Ken Follett: Rebeccakoden

Selv leste jeg Morgan Kane, men dem har jeg ikke lagt inn ennå, gitt :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg vet hvilke bøker jeg leste siden 1999 siden jeg har ført liste, på tidligere år har jeg gjettet en del og latt resten være uten år. Skal nå spore opp de fleste kjærlighets bøkene, Harlequin går ganske greit da vi har mange av dem i butikken og de fleste har standard lengde og legger de for det meste til i eng utgaver.

Hver gang jeg kommer over noen bøker jeg husker å ha lest i butikken legger jeg dem til samlingen min, og hver gang jeg kjøper meg bøker på eBay sparer jeg bildet fra annonnsen for når jeg skal legge boka til samlingen min. Kan av og til sitte i flere timer å bare lete etter bilder til bøkene mine på nettet. Bruker bl a Østfold samsøk og ebay til billedletning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker ikke hvilke bøker jeg leste i fjor engang. Men artig funksjon likevel. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke jeg heller, og i 1985 var jeg ikke født engang :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, jeg har ikke peiling på når jeg leste hvilke bøker av dem jeg har i samlingen min; ære være dem som klarer å huske det:-) Eller; jo,kanskje bokklubbbøkene; disse leste jeg fortløpende etterhvert som jeg fikk dem; kan vel kanskje kikke litt på utgivelsesdato. Men det blir en jobb... Men du jobber godt Andre!! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sier det samme...husker forfatteren og at jeg har lest bøkene, men når det kan jeg ikke huske. (Kan nok finne det ut på en eller annen måte, men det blir mye jobb). Bokklubben har jeg vært medlem av i uminnelige tider, så der kan jeg også finne ut noe om utgivelsesår, leste månedens bok etter hvert som de kom ut. De siste årene har jeg lånt mye fra biblioteket, og da har jeg lånestatistikken derfra å holde meg til. (Skal prøve å føre på "når lest" heretter)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard Holvik