I motsetning til de andre bøkene i serien er denne svært ubehagelig lesning. Utviklingen til "Elling" er snudd på huet, -et modig og, etter min mening beundringsverdig valg av Ambjørnesen, selv om jeg må innrømme at jeg rett og slett blir dårlig av å lese den.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, utviklinga måtte ta ei anna retning. Ikkje akkurat lysteleg, nei,

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har alltid mistenkt Ambjørnsen for å ha skrevet den slik for å slippe maset om "Bare EI bok til om Elling."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig. kunne nesten ikke vente med å bli ferdig med den, og det var en sann lettelse å høre siste ord (på lydboka) bli sagt. Jeg skulle ønske at jeg hadde slutta etter bok nr. 3. Absolutt en modig vri; en mørk, dyster bok, med en Elling som jeg ikke kjenner meg igjen i, noe jeg i relativt stor grad kunne i de tre første bøkene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er nettopp ferdig med boka, og det er jeg glad for. Ikke lystelig å lese om Ellings negative utvikling. De siste ca 100 sidene av boka ble bare skummet gjennom. Er likevel glad for at jeg har lest hele serien på fire bøker, og til tross for denne noe skuffende siste boka, har Ambjørnsen totalt sett bevist at han er en dyktig forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Synnøve H HoelmoiraKarin  JensenHeidi BMartine (@martineleser)RisRosOgKlagingLisbeth Kingsrud KvistenBjørn BakkenReidun SvensliOdd HebækLinda RastenIdaKarin BergCtinaBeathe SolberggretemorHarald KMarianne SeterTone HNorahRolf IngemundsenTonje SivertsenIngunn ØvrebøTonesen81elmeEllen E. MartolMarit HøvdemartinekhSimen "Boktimmy" IngemundsenHeidiKjetil Endresenerlend kongsvollGladleserÅsmund ÅdnøyIngeborg GLilleviBabynemikjell kbeaverkriekOmpabop