Bestemte meg for å bytte ut en bok på 'Halden biblioteks Sommer-Bokbingo' for punktet *biografi (Sven Elvestad mot VW Camper Van), og tenkte at jeg kunne laste opp innlegget for lesehelgen samtidig. Ser på Antiques Road Trip på DR1 før jeg skal en tur ut for å hente en pakke med bøker og en TV-serie, og en pakke med maltblokker på post-i-butikk, og hente en flaske jeg har bestilt på polet (Mickey Finn jordbær - har da alle i Nor/Sve - eple, pære, jordbær, bringebær & blåbær). Har en pakke fra Platekompaniet underveis også som har ETA ca kl 16, men siden jeg på anbefaling av en busssjåfør kjøpte med månedskort på bussen (honnør for hele Østfold for kr 350), koster det ikke noe extra å hente den senere på dagen. Skal også innom på Meny for å se om de har noe vørterøl på salg igjen.

Siden jeg ikke ser på fotball er den eneste sporten jeg skal se på denne helgen Diamond League friidrett fra Paris på lørdag (vises på NRK3 20-22); og siden jeg leste boka 'Virginia Woolf' i serien IKON på HaBib SBB har jeg lånt meg resten av serien (12 bøker) som jeg leser på i helgen sammen med Bite - A Vampire Handbook og Athena - pappas flicka, begge på HaBib SBB for punktene 'Valgt på grunn av omslaget' og 'Tegneserie/grafisk roman'.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Fant igjne boka Javel, statsråd, eller Yes, Minister, som den heter. Dette er fra TV-serien som gikk på 80-tallet med Jim Hacker, Sir Humphrey og Bernard som jobbet i Whitehall. Den var populær, og senere kom også boka Javel, Statsminister ( Yes, Prime Minister).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant igjen boka Javel, statsråd, eller

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ferdig med Tokyoboka så nå blir det tegneserier i sola....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk nettopp sms om at boka er klar til henting på biblioteket, så da henter jeg den i morgen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Over halvvegs i VM, eg kosar meg godt
Jau, litt fotball er festmat for sjel og for kropp
Og dessert etter kampen, det må ein då ha
Det er Bror din på prærien, den gjer meg glad.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg sit i solveggen og storkosar meg med Leiligheten av Nora Szentivany. Ei perle av ein roman, som verkeleg fortener mange lesarar!
Det er forfattaren sin debut, og det gjer ho godt. Ho skildrar mormor som blir igjen åleine i ei lita leilighet i Budapest medan svigersonen og hans familie rømer frå eit totalitært Ungarn.
Både språket og innhaldet gjer boka verd å lese!

Ha ei god helg...:-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Rett inn på ønskelisten med den :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå tikker klokka ubønnhørlig mot en deilig ferietur! Har sett det aller meste av VM-fotball, enten hjemme, via data på jobb eller på Vertshuset som ligger vegg-i-vegg med jobben. I dag begynner utslagskampene, jippi! Lesing har jeg likevel fått unna, har lest ut den femte boka til Britt Karin Larsen om folkene på Finnskogen fra rundt 1850 og framover. Har igjen de to siste. Midt i denne uka starta jeg på et helt annet geografisk område, Colombia. Juan Gabriel Vàsques skrev ei bok for få år siden som på norsk bærer tittelen Ruinenes Form. Har passert 130 sider nå, og skal ut i skyggen for en interessant fortsettelse.

I morra tidlig reiser jeg og yngste mi og ei venninne av henne, sørøstover mot Risør hvor søstera mi bor. Ei ukes tid der før vi kjører over til Vestby hvor eldste dattera mi bor med kjæresten sin. Ei ukes tid der før vi returnerer mot Odda - kanskje med ei overnatting eller to underveis. Ingen grunn til å kave seg opp i ferien.

Lesing blir det antagelig god tid til disse ferieukene. Finn fram ei bok les som dere har livet kjært, alle sammen :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg startet på tredje bok om Harry Hole i går - Rødstrupe, og regner med å lese den ut i løpet av søndag-mandag.

Har ellers lest veldig mye denne uka - og ukas høydepunkt var helt uventet boka "papirpiken" av G. G. Musso. Ukjent forfatter, ukjent bok. Leste den helt tilfeldig - den sto ikke på den evig lange lista overalt jeg vil lese... Men den fenget og begeistret meg. Kanskje trengte jeg den boka akkurat da? Den passet iallfall humøret perfekt.

Lydbok-messig lytter jeg til "The Dead Ex" av Jane Correy. Er kommet omtrent halvvegs i den. Beste lydbok den siste tida er forresten "The Elephant Vanishes" av Haruki Murakami - og det fra en som generelt sett ikke er så glad i noveller. Disse likte jeg likvel veldig godt så nå tenker jeg å gi denne sjangeren litt mer plass fremover

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Lesing blir det lite av denne helgen, siden det skal fortsette med sol og varme. Kan hende det blir sesongens andre bad. Likevel håper jeg på å fullføre boka "Norske tilstander" - som omhandler de tøffe utfordringene politiet møter i Groruddalen i Oslo. Og siden jeg tilfeldigvis er på biblioteket nå, er det godt mulig jeg plukker med meg en liten lettlest bok som passer til årstiden. Har av en eller annen grunn hatt for vane å lese "mursteinsbøker" om høsten og vinteren.
God helg til alle :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Her i huset er det ikke annet enn bursdagsfeiringer for tiden, så det blir litt mindre lesing enn vanlig. Men har endelig fått tak i Familien på Gidske av Karin Bang som jeg nå har begynt på. Den svarer til forventningene så langt. Har også fått bestilt en trilogi av henne som kom på 70- tallet tror jeg, Arv og gjeld heter den. Ellers er været bra og det er godt å sitte ute med bok innimellom kakebakst og kaffetrakting.
God lesehelg til alle.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Samboeren jobber offshore denne helgen, så jeg og lillegutt er alene hjemme. Usikker på hvor mye lesetid det blir på meg, men siden det er lite spennende på tv nå om sommeren blir det nok lesing på kveldene. Leser for tiden Macbeth av Jo Nesbø. Kan ikke si at jeg synes det er en typisk Nesbø-krim. For min del blir det litt lite handling og litt mye maktkamp og drap.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En del bøker på listen, imponerende. Denne helga skal jeg prøve å få lest ut noen bøker som har ligget for lenge og burde vært lest ut for lenge siden. Ellers ser jeg sikkert også litt fotball. Ønsker alle en fin helg og håper dere koser dere med bøker eller uten.

God helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Begynt å lese Alt dette er Tokyo av Ina Strøm. Det er 12 kapitler om alt det er forskjeliig i de 12 ulike bydelene i Tokyo.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne så så spennende ut at jeg har reservert den på biblioteket, siden den kom ut i år kan jeg også bruker den på HA bibs leseutf for bok utg i 2018.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

da kan du også lese Sun Heidi Sæbø sin siste bok om Kim Jung-Un og lat det han foretar seg som kom i år. Også den siste boka til Erika Fatland , Grensen, er verdt å lese som kom i nov 2017.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLaila