Klarte ikke mer! Syntes dette var sentimentalt vås fra første setning. Hadde ikke oppleseren vært så god, hadde jeg aldri holdt ut så lenge som til midten av cd 2...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg er veldig enig i at denne boka er skikkelig sentimental. Historiene som blir fortalt er også veldig forutsigbare, nokså intetsigende og ikke spesielt rørende. Du har med andre ord ikke gått glipp av noe...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har faktisk vurdert å kjøpe den boka,da jeg likte ''Saman er ein mindre aleine'' veldig godt. Men nå tror jeg at jeg heller låner den på biblioteket hvis det blir aktuelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest de tre første bøkene til Gavalda og synes at "Saman er ein mindre aleine" helt klart er den beste (men også den letteste og morsomste). I de to første bøkene hennes virker det ikke helt som om hun har funnet formen eller historiene og mye framstår som uferdig. "Eg elska ho" er det mange som liker fordi det er en litt uvanlig kjærlighetshistorie, jeg synes den er forutsigbar og lang, sjøl om boka er kort. Så jeg ville lånt den på biblioteket, ja (jeg kjøpte den nemlig).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg er ikkje heilt einig. Likte eg elska ho, men endå betre "Eg vil at nokon skal vente på meg". Det var noko vart over dei som eg likte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig i at det er noe vart over fortellingene hennes, men jeg synes ikke de er så spesielle. Altså: som fortellinger, skildringer - helt ok, men som noveller: nei. Jeg synes ikke historiene er gode nok. Men har du lest mer av Gavalda? Likte du det, eller ikke?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, eg likte alle bøkene hennar. Best er nok. Saman er ein mindre aleine. Eg trur eg blei spesielt fasinert over språket i "Eg vil at nokon skal vente på meg". R. Hovland er veldig bra.

Det har nok litt å seie at det er så godt å vere heime i språket sitt av og til :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig i at Ragnar Hovland har et flott språk, men jeg tror nok jeg liker oversettelsene til Tove Bakke litt bedre i dette tilfellet. Språket hennes flyter så godt. Hos Hovland opplever jeg at det nøkker litt mer, men at han har flere originale og flotte uttrykk. Har du lest Lykka er ein sjeldan fugl også? Hva synes du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

JA, eg har lese "Lykka er ein sjeldan fugl". Likte den òg, men syns nok siste delen var best.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge