Ja, for en mai vi har! Dag etter dag med strålende vær og full sommer - så deilig!

Jeg fikk fullført Treet i Brooklyn i pinsen, den var veldig god, helt til de siste 50-100 sidene. Jeg synes kanskje den sluttet litt 'lettvint' på en måte. I uka som har gått har jeg fått lest noen gode noveller. Simenstad er debutant visstnok, og lykkes veldig bra.

Også denne helga står det mye sosialt samvær på planen, så jeg blir ikke mye hjemme. Dermed blir det antagelig ikke mye tid til lesing denne helga heller. Men jeg har en plan om å få startet på
Svarthuset (på norsk ja) av Peter May, en bok som har fått gode omtaler. Dette skal bli et spennende bekjentskap med en for meg ny forfatter.

Ønsker dere alle en riktig god helg - håper dere får lest mer enn hva jeg kommer til å få :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har stiftet bekjentskap med Peter May jeg også. Leste ut bok nr to i Lewis-trilogien i morges, og likte den mye bedre enn den første. Sikkert fordi jeg denne gang visste litt om skrivestilen og visste hva jeg hadde i vente og dermed var litt mer i riktig stemning. Og så hadde jeg allerede litt kjennskap til språket "gaelic" og diverse uttrykk og landskapsbeskrivelser som jeg i den første boka brukte mye tid og krefter,på å forstå mens jeg leste. Denne gangen fløt det mye bedre! Og så må jeg bare nevne at jeg synes han har lykkes svært godt med å kombinere krim med oppvekstroman + historiske elementer + naturskildringer. En sjelden kombinasjon, og enda sjeldnere enn vellykket kombinasjon...

Så nå skal jeg lese noe helt annet, en liten og kort bok før jeg går løs på den tredje og siste i Lewis-trilogien. Trenger ofte en slik "reset"-bok etter lengre og gjerne litt krevende bøker. Så nå gleder jeg meg enormt til å gå løs,på Marit Eikemos "Arbeid pågår" . Dette blir min tredje bok av henne. Har likt det andre jeg har lest av henne og kommer til å fortsette å lese hennes bøker. Kortmog tynn bok , regner med å lese den ut i løpet av to dager. Men været her altså...blir så sommeryr, så i dag har hele dagen blitt brukt på fjelltur, bading og piknikk. Angra på at jeg ikke tok med boka...haha ...men de rundt meg fortjener jo også at jeg faktisk er sosial i blandt. Seter dessuten større pris på lesingen når jeg faktisk ikke leser hele tiden... så forsøler å ignorere "abstinensene" disse dagene... hehe!

Er jeg forresten den eneste som ikke ligger i solsteiken i hagen med bok?! Har forsøkt, men det blir jo så altfor varmt?! Fysjameg!!!

På lydbok går det i "Størst av alt" av Malin ettellerannet (står plutselig helt fast her og har ikke mobilen tilgjengelig....og....gidder ikke google...skriver på kronglete ipad da macen har gått i sommerdvale). Spennende bok. Ekstra god fordi innleser Hedda Munte gjør en fantastisk bra jobb.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ