Jeg har det som Marte i tråden her - det skjer så mye for tida at jeg rekker ikke å prioritere lesinga så høyt. Men selv om jeg skulle ønsket å lese litt mer enn jeg rekker, er det selvfølgelig veldig hyggelig med sosialt samvær, godvær, hagearbeid, turer og sånt også. Man skal jo leve sitt liv utenfor litteraturen også :-)

Så her koser jeg meg fortsatt innimellom med Det vokser et tre. Boka er kjempegod, jeg elsker den, men lesinga går sakte for stundene er så små. Tiden nå utover skal bli romsligere, og jeg skal kose meg videre i helga med denne fine historien fra Brooklyn :-)

God pinsehelg til dere alle :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag