Ny og ukjent stil for Alastair Reynolds. Denne gangen har han omfavnet cyberpunk sjangeren. Har ikke lest mye av det, men antar jeg kommer til å bruke denne boka som referanse for framtidige bøker. Han har heller ikke gjort bruk av parallelle historier slik som han vanligvis gjør, men, det er lett å kjenne igjen Alastair på hans måte å fortelle historier på, og han har nok en gang skrevet en kjempegod bok som anbefales på det sterkeste om du er Alastair eller Cyberpunk fan!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Pussig bok. Åpner som en hardkokt amerikansk 60-talls krim og flakser innom både western og fantasy før den lander trygt i cyberpunken. Første jeg leser av Reynolds, ikke usannsynlig at det blir fler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, hvis du likte det du leste, anbefaler jeg deg å lese de andre også Har lest alt, utenom den siste, som har kommet ut. Den ligger i køen og venter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud