Jeg lånte Klagesang her en dag på ipaden :) som Ebok :) så ser jeg dette er bok nr. 6 :( hva heter den første ? og kan de leses for seg selv eller må jeg begynne fra nr. 1 ? takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Her kan du se bøkene i rekkefølge: https://www.bokkilden.no/serieSok.do?term=alttilknytning:%22Matthew+Shardlake%22&format=E-bok (ikke ment som reklame, men det var den eneste oversikten over norske utgaver jeg fant).

Det går sikkert an å lese bøkene i hytt og vær for det er en egen sak han jobber med i hver bok, men det refereres en del til hendelser som har skjedd i tidligere bøker, så det kommer an på hvor nøye man er på sånt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AvaJostein RøysetStjernekastLibrosaurus vgretemorGrete AmundsenEivind  VaksvikHildaLene AndresenKarianne KrogstadBentMarit HåverstadLillevialpakkaKaren RamsvikTorill Elisabeth Revheimkjell kingar hTonjeKetilHedvigArne SjønnesenIngunn SSolIrakkrubbelGeir SundetTijana P.Anniken LEline IglandRoarBjørg L.bokxleserTrude OmaJan Erik  OlsenMy Criminal MindHanne KolbruRuneBente NogvaCarine Jensen