Jeg lånte Klagesang her en dag på ipaden :) som Ebok :) så ser jeg dette er bok nr. 6 :( hva heter den første ? og kan de leses for seg selv eller må jeg begynne fra nr. 1 ? takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Her kan du se bøkene i rekkefølge: https://www.bokkilden.no/serieSok.do?term=alttilknytning:%22Matthew+Shardlake%22&format=E-bok (ikke ment som reklame, men det var den eneste oversikten over norske utgaver jeg fant).

Det går sikkert an å lese bøkene i hytt og vær for det er en egen sak han jobber med i hver bok, men det refereres en del til hendelser som har skjedd i tidligere bøker, så det kommer an på hvor nøye man er på sånt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

tusen takk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee