Otto er et nesehorn av min personlige favoritt-Kierkegaard, Ole Lund! Berusende litteratur! Jeg mener, et nesehorn!

Fremdeles kan jeg lukke øynene og se boksidene for meg; gjenoppleve øyeblikket når Otto stiger ut av tapeten og fantasien like snart springer ut av den lille skallen min.

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har lest denne boken; jeg pleide å pirke den ut av bokhyllen, slå opp i det ene eller det andre kapitlet og la meg oppløse i tegningene, kanskje lese et favorittavsnitt på nytt og kjenne - kjenne med kroppen - at alt går an.

Ingenting ble det samme etter Otto er et nesehorn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eg var barn/ungdom på 70-tallet og slukte Kirkegaards bøker etterkvart som dei kom til biblioteket. Trur Hodja fra Pjotr var den første eg leste. Hugsar eg tenkte at jøss, dette er jo som skapt for meg, dette er jo min humor! Barne og ungdomslitteraturen var nokså traurig i 70-åra, men Kirkegaard var befriande lite politisk korrekt. Otto er et neshorn er glimrande!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehehe...det er så koselig og så utrolig artig å høre om den boka. For ei gammel venninne av meg, som nesten aldri leser en bok skulle fortelle hvilken bok av de hun hadde lest hun likte best. Men hun hadde bare klart å lese ut en bok i hele sitt liv, og det var Otto er et nesehorn. Så da måtte det bli den. Hehe :p

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman