Vi ble lest for gjennom hele barneskolen, noe som i hvert fall jeg satte stor pris på. Husker spesielt en serie bøker som jeg likte veldig godt. Jeg husker ikke hva bøkene eller forfatteren het, men jeg tror jenta bøkene handlet om hadde et navn som begynte på M. Det var flere bøker der vi fulgte oppveksten hennes og i den siste ble moren hennes syk og døde av kreft. Det gjorde stort inntrykk.

Ellers hadde vi en lærer som nesten bare leste bøker fra krigens dager. Dette er jo viktige ting å lære om, men å høre om livet i konsentrasjonsleir var ikke det mest behagelige å spise til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad Wøien