Takk for samarbeid og kameratskap fra 1972.
Jeg har hatt mange fine stunder med bøkene dine, jeg har lest de aller fleste, og gleder meg til siste bind av En sjøens helt, som jeg forstår er ferdig skrevet.
Steppeulven er pseudonymet jeg skreiv under i Klassekampen, blant annet da Jon var redaktør fra 1997 til 2002, og dedikasjonen er fra 2017, da Jon holdt foredrag om bokserien "En sjøens helt". De fleste av oss har sjøfolk i slekta, og alle de gamle sjøgutta fra hjembyen satt på benken foran meg og lytta. En opplevelse!
skriv bildebeskrivelse her

Godt sagt! (20) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dag Solstad med minneord om da Jon M sto på slottsballkongen sammen med kongen på 17. mai.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv har jeg ikke blitt helt grepet av krigsseilerbøkene hans. Jeg syns den første var altfor lang, og historien fenget meg ikke helt, selv om du får et inntrykk av både det hverdagslige og nervepirrende med disse konvoiene. Har lenge planlagt å begynne på bok nummer to, lest et kapittel eller tre, så mista interessen igjen. Men jeg har nå lovet meg selv å gi skogsmatrosen en ny sjanse. Dette verket var viktig for Michelet, og viktig for krigsseilerne.

Selv leser jeg nå "Brev fra de troende", hvor Michelet blant annet filosoferer en del rundt bakgrunnen for eget livssyn, og også sitt forhold til døden. Den syns jeg er meget interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (13) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RisRosOgKlagingTanteMamieReadninggirl20Roger MartinsenAnne-Stine Ruud HusevågMarianne KesselkriraHarald KThomas KlakeggBoktimmyKristinIngunn SSverreIdaKay NilsenellinoronilleAndreas BokleserEivind  VaksvikLeseaaseYvonne JohannesenLiva DelirLilleviEmilie Siljuberg KlevenKaroline in WonderJulie StensethKarin BergMagnus TangenJeanetteLene AndresenMarteHilde OlaussenAstrid PedersenStjernekastTone HRune U. FurbergAvaHallgrim BarlaupVivian M.Neda AlaeiHanne